Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Откритие :)))

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Откритие :)))

Днес случайно , докато си почиствах колата от снега, бях пуснал нагревателя на задното стъкло за да го размрази в следстие на което видях, че се размразиха и страничните огледала. И това чак след година и малко каране на същата кола го откривам че имам подгряване и на страничните огледала! Така ли е на всички Фиати или е само на някои? Бутона за подгряване е един и същ с този за задното стъкло. И при вас ли е така?
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD
    Porsche 944 S2
    http://www.valmcrae.snimka.bg/
    http://vbox7.com/user:val_mcrae
    http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

И при мен е така и аз случайно направих това откритие миналата година но това е така и при други автомобилисега съм на гости в Сливен и моя приятел има Рено Лагуна и при нея подгряването на задното стъкло и страничните огледала е от един бутон

Коментар

Така е при мен!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

След малко ще го пробвам това.

Коментар

и при типо с ел. огледала е така

Коментар

И при мен е така. На Дедрата също беше така, само че на таблото светваше иконка - огледало. Странно за мен е, че на Темпрата няма такава индикация, не само за подгряване на огледалата, но и за включени халогени.
            Вече нямам италянска машина

Коментар

На нашата темпра също е така ама си има индикация и светва на таблото едно нагревателче ако не се лъжа но свети оранжево, но мисля не всички темпри и типота имат загряване на огледалата
              СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
              бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
              сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
              ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Всички коли с с ел огледа имат подгрев.Сега ще ви разкажа и друг филм.Спря да ми подгрява едното огледало,разголобих го беше се измушил единият кабел за подгрева.Сложих го,пускам подгрева на тва дето му сложих кабела стопява всичко за 1 мин а другото по бавно веднага чатнах нали сам еликтричар.Разглобих ги наново и двете и им почистих контакторите и буксите които бяха мрасни и окислени и сега размразяват за ... сами се сетете

Коментар

А на моето пунто не е така

Коментар

мойта темпра пък няма ориг подгряване ама аз си направих действа перфектно и мн помага
                    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                    UNO 1.0 FIRE

Коментар

stef написа:
                      мойта темпра пък няма ориг подгряване ама аз си направих действа перфектно и мн помага
                      Дай подробности и ако може снимки. Откъде взе захранване, каквъв е нагревателния елемент... Ще пробвам на типото.
                      Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Мойта има подгряване на огледалата, въпреки че не е с ел.настройка.Това го има при почти всички автомобили... на баща ми дори се очудих като видях че и огледалото вътре в купето се подгрява защото повярвайте ми... и то може да се запоти
                        FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Mazgarev написа:
                          Мойта има подгряване на огледалата, въпреки че не е с ел.настройка.Това го има при почти всички автомобили... на баща ми дори се очудих като видях че и огледалото вътре в купето се подгрява защото повярвайте ми... и то може да се запоти
                          Вътре в купето ли?!?.... трябва да проверя. Каква е колата на баща ти?
                          Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Много полезна инф. ще го проверя.
                            BRAVA 1,4 12V
                            Nissan Navara

Коментар

[quote="Stoyan_68"]
                              stef написа:
                              Дай подробности и ако може снимки. Откъде взе захранване, каквъв е нагревателния елемент... Ще пробвам на типото.[/quoteами снимки нямам нагревателния елемент е от бойлер залепя се с двойнолепещо и го вързваш към реотаните или както направих аз на отделен бутон мн е лесно само трябва търпение лично аз краднах идеята от фолксваген форума , има раздел направи си сам ,та там е описано доста подрабно и със снимки не е нужно да си регистриран за да прегледаш темата УСПЕХ
                              TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                              UNO 1.0 FIRE

Коментар

Working...
                              X