Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит първи сняг на всички МАЙНИ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честит първи сняг на всички МАЙНИ

Май сам с летни гуми, ама ще ходя да търся зимни сега ако някой работи днес
    Прикачени файлове
    FIAT BRAVO 2.0 20v
    http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg

Най-накрая и нас ни огря
    - '06 FIAT Grande Punto 1.9 Multijet 130ps -

Коментар

Сутринта като тръгнах от Пловдив валеше много силно сняг сега съм в Сливен тук е слънчево дори не е валялослед обед продължавам към Бургас дано и там да е хубаво времето :D

Коментар

То нямаше да е коледа ако не беше заваляло!!! Честито!

Коментар

Уфф, вече станаха и първите катастрофи. На надлез Родопи посока Лаута една Жигула се завъртя на 100-на метра пред мен, а още 100 метра по-нагоре, т.е. точно преди спускането се бяха ударили две коли + един ситроен берлинго си беше изкъртил предницата. Беше адски хлъзгаво, имаше и полиция. Хора, внимавайте, пазете си колите, че уж няма-няма, ама на по-усойните места си е*ало мамата.
          - '06 FIAT Grande Punto 1.9 Multijet 130ps -

Коментар

Еи ся се прибирам вкъщи от Кичука към Тракия карал съм с не повече от 30-40км/ч и не бях единствения всичко е в ЛЕД! и няма нито един камьон който да опесачава е това на какво прилича възмотен съм хората си чъпят колите защото няма адекватни мерки! ПС: Карайте по-бавно, ПАЗЕТЕ СЕБЕ СИ И ДРУГИТЕ УЧАСТНИЦИ В ДВИЖЕНИЕТО!!!!

Коментар

Абе тия по БТВ направо ме изкъртиха от смях. В Пловдив бил завалял сняг. Фирмите за комунално почистване това, фирмите за комунално почистване онова. Дават картина .. то едва вали. Сняга няма и половин см. Те го обявиха все едно някакви преспи, навявания и т.н. Понякога и те не знаят кво правят.

Коментар

The_Wicker_Man написа:
                Абе тия по БТВ направо ме изкъртиха от смях. В Пловдив бил завалял сняг. Фирмите за комунално почистване това, фирмите за комунално почистване онова. Дават картина .. то едва вали. Сняга няма и половин см. Те го обявиха все едно някакви преспи, навявания и т.н. Понякога и те не знаят кво правят.
                А ве заеби луда работа са това новините
                FIAT BRAVO 2.0 20v
                http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg

Коментар

в Карлово има 5см сняг но цял ден движението в града бепе ужас много катастрофи.Студено е много и всяка снежинка паднала от небето замръзва.

Коментар

.....сняг!? ужас, мразяго! Аз заспивам зимен сън, колеги събодете ме на пролет Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Working...
                    X