Сутринта като тръгнах от Пловдив валеше много силно сняг сега съм в Сливен тук е слънчево дори не е валялослед обед продължавам към Бургас дано и там да е хубаво времето :D
Уфф, вече станаха и първите катастрофи. На надлез Родопи посока Лаута една Жигула се завъртя на 100-на метра пред мен, а още 100 метра по-нагоре, т.е. точно преди спускането се бяха ударили две коли + един ситроен берлинго си беше изкъртил предницата. Беше адски хлъзгаво, имаше и полиция. Хора, внимавайте, пазете си колите, че уж няма-няма, ама на по-усойните места си е*ало мамата.
Еи ся се прибирам вкъщи от Кичука към Тракия карал съм с не повече от 30-40км/ч и не бях единствения всичко е в ЛЕД! и няма нито един камьон който да опесачава е това на какво прилича възмотен съм хората си чъпят колите защото няма адекватни мерки! ПС: Карайте по-бавно, ПАЗЕТЕ СЕБЕ СИ И ДРУГИТЕ УЧАСТНИЦИ В ДВИЖЕНИЕТО!!!!
Абе тия по БТВ направо ме изкъртиха от смях. В Пловдив бил завалял сняг. Фирмите за комунално почистване това, фирмите за комунално почистване онова. Дават картина .. то едва вали. Сняга няма и половин см. Те го обявиха все едно някакви преспи, навявания и т.н. Понякога и те не знаят кво правят.
Абе тия по БТВ направо ме изкъртиха от смях. В Пловдив бил завалял сняг. Фирмите за комунално почистване това, фирмите за комунално почистване онова. Дават картина .. то едва вали. Сняга няма и половин см. Те го обявиха все едно някакви преспи, навявания и т.н. Понякога и те не знаят кво правят.
Коментар