Хора, браузъра не работи, а ми изписва следното съобщение - IPM CC 1.0 - program crash - Някой може ли да ми каже какво е станало и поправимо ли е?До колкото разбирам е някакъв драйвер или не....Опитах на няколко пъти да си го преинсталирам /браузъра/, но пак показва същото съобщение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с МОЗИЛА-браузър
Collapse
X
-
kc_3011 написа:Отиваш на официалния сайт. Сваляш най-новата версия2.0.0.1. Инсталираш и Предполагам че говориш за Мозила Файърфокс. Чуден браузър! Нямам забележкиBoncho написа:Доста добър заместител е Опера , но Windows Explorer e класика !Не е зле на първо време да свалиш Reg Mechanic и да провериш за леки грешки в системаИстината е някъде там!
Коментар
-
dimo4ko, я пробвай да го деинсталираш. След това изтрий тази папка:C:Documents and Settings----your-username-----Application DataMozillaFirefoxа също така изтрий директорията, в която си инсталирал програмата (по подразбиране е C:Program FilesMozilla Firefox). След това инсталирай наново и виж дали ще тръгне. /offtopictrustworthy написа:Е какво пречи да си го преинсталираш? Това си е най-чистия вариантНе знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
Пичове,от известно време мозилата ми прави следния проблем-като отворя страница за почва яко да подскача нагоре-надолу.Прави го само страницата,а Toolbar-a си е наред?!!!(преинсталирах лиско и пак го прави)И го прави само с Мозилата,ако някой може да помогне много ше съм благодаренBrava JTD ELX
105 к.с.99"
Коментар
-
javor написа:Пичове,от известно време мозилата ми прави следния проблем-като отворя страница за почва яко да подскача нагоре-надолу.Прави го само страницата,а Toolbar-a си е наред?!!!(преинсталирах лиско и пак го прави)И го прави само с Мозилата,ако някой може да помогне много ше съм благодарен
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар