Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с МОЗИЛА-браузър

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с МОЗИЛА-браузър

Хора, браузъра не работи, а ми изписва следното съобщение - IPM CC 1.0 - program crash - Някой може ли да ми каже какво е станало и поправимо ли е?До колкото разбирам е някакъв драйвер или не....Опитах на няколко пъти да си го преинсталирам /браузъра/, но пак показва същото съобщение.
    Истината е някъде там!

Отиваш на официалния сайт. Сваляш най-новата версия2.0.0.1. Инсталираш и Предполагам че говориш за Мозила Файърфокс. Чуден браузър! Нямам забележки
    VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

Доста добър заместител е Опера , но Windows Explorer e класика ! Не е зле на първо време да свалиш Reg Mechanic и да провериш за леки грешки в система
      Оne dream , one fiat .....just Punto SPI 8V SOCH 176A6000
      "The best Ferrari is the one that I have still to build"
      Enzo Ferrari (1898-198

Коментар

kc_3011 написа:
        Отиваш на официалния сайт. Сваляш най-новата версия2.0.0.1. Инсталираш и Предполагам че говориш за Мозила Файърфокс. Чуден браузър! Нямам забележки
        Колега, съгласен с теб, че е много добър браузър,но както писах по-горе на няколко пъти се опитах да го преинсталирам, както с най-новата, така и с някои от по-старите версии, но винаги ми излиза съобщение - IPM CC 1.0 - Program crash и не тръгва браузъра
        Boncho написа:
        Доста добър заместител е Опера , но Windows Explorer e класика !Не е зле на първо време да свалиш Reg Mechanic и да провериш за леки грешки в система
        Бончо - имам подобна прогама за грешки, но не намира такива....Някой да има предположение от какво може да е и дали мога пак да си ползвам този браузър?
        Истината е някъде там!

Коментар

Е какво пречи да си го преинсталираш? Това си е най-чистия вариант
          _______
          146 JTD

Коментар

dimo4ko, я пробвай да го деинсталираш. След това изтрий тази папка:C:Documents and Settings----your-username-----Application DataMozillaFirefoxа също така изтрий директорията, в която си инсталирал програмата (по подразбиране е C:Program FilesMozilla Firefox). След това инсталирай наново и виж дали ще тръгне. /offtopic
            trustworthy написа:
            Е какво пречи да си го преинсталираш? Това си е най-чистия вариант
            Е що пък да не си го преинсталира? Преинсталацията му е майката!
            Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
            Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Проблема - РЕШЕН

Sko, Благодаря, проблема се разреши !!!Благодаря на всички за съветите!
              Истината е някъде там!

Коментар

Пичове,от известно време мозилата ми прави следния проблем-като отворя страница за почва яко да подскача нагоре-надолу.Прави го само страницата,а Toolbar-a си е наред?!!!(преинсталирах лиско и пак го прави)И го прави само с Мозилата,ако някой може да помогне много ше съм благодарен
                Brava JTD ELX
                105 к.с.99"

Коментар

javor написа:
                  Пичове,от известно време мозилата ми прави следния проблем-като отворя страница за почва яко да подскача нагоре-надолу.Прави го само страницата,а Toolbar-a си е наред?!!!(преинсталирах лиско и пак го прави)И го прави само с Мозилата,ако някой може да помогне много ше съм благодарен
                  Ми пробвай да направиш това, което е описал колегата Sko по-горе ... т.е. след преинсталацията изтрий всички файлове, които остават след преинсталация. В тези файлове присъстват и инсталираните Add-ons. По това, което обясняваш си мисля, че някой Add-on ти прави мизерия ...

Коментар

Working...
                  X