Днеска като си изкарвах колата от гаража на заден изобщо не видях идващия от горе автобус, или по точно като погледнах надясно нямаше нищо, защото той в този момент е бил зад мене. Резултата - заден капак и броня ... Сега ще се мъкна по застрахователи...Някой виждал ли е някъде по моргите заден капак за Брава? Моя освен че е смачкан, е и разпран, та според мен не подлежи на ремонт.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Издъних се ... като пълен новобранец...
Collapse
X
-
Издъних се ... като пълен новобранец...
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.orgЕтикети: –
-
Re: Издъних се ... като пълен новобранец...
zgabrovski написа:Днеска като си изкарвах колата от гаража на заден изобщо не видях идващия от горе автобус, или по точно като погледнах надясно нямаше нищо, защото той в този момент е бил зад мене. Резултата - заден капак и броня ... Сега ще се мъкна по застрахователи...Някой виждал ли е някъде по моргите заден капак за Брава? Моя освен че е смачкан, е и разпран, та според мен не подлежи на ремонт.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
-
Ех, че неприятно... Потърси капак при италианеца, както каза колегата. За Брава конкретно не съм виждал, но за Браво имаше една купчина в началото. Сигурен съм, че някъде по-навътре имат и за Брава. Броня мисля, че също там може да намериш. Тегли една майна-на всеки може да се случи, а пък и нали затова са застраховките! Ламарините се оправят!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Наистина е неприятно но всички правим левашки изпълнения в моменти на разсеяност.Който не кара, той и не греши!Да не повтарям колегите за "талянеца" но моя съвет дори и да подлежи на ремонт - сменяй с здрав.Колкото по-малко скапан кит по колата - толкоз по-добре.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Ех, Здравко... няма да се притесняваш... на всекиго може да се случи...Дано застрахователите ти си изплатят всичко, че моите още ме мотат с бронята, за която на всичкото отгоре е регресна щета и имам и протокол... А иначе автобуса какво му е? Или само уплашени пасажериFIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
случка
за задния капак поже при Италянеца иначе другаде незнам или ще ти излезе скъпо за бронята може да се смени с нова но ще е черна или сива няма да е с цвета на колата ако са втора употреба трудно се намера идеално здрави капаци и брони все трябва да им се прави нещо много съм обикалял и все е едно трябва поне боя а при тебе е доста Пари Дано е застрахована и вземеш добри париА не като мен сам прави щото не ми се дават излишни пари .
Коментар
-
Приятели, страшно Ви благодаря за топлите думи!Днес бях на оглед, застрахователите приеха версията за удар на паркинг и ми признаха всички щети - нова пета врата, трети стоп, лайсна и ремонт на броня.От утре тръгвам по морги да търся капак, трети стоп, лайсна. А бронята е за ремонт (пунатина) и боя.Явно тия дни не ми върви с карането, но здраве да е, ламарини се оправят.Ще ми трябва и печен майстор, защото доверения ми сервиз е в Плевен а не мога да си оставя там колата за дълго.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар