Jimy написа:
Преглед на мнението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно електрически скутер, тип тротинетка.
Collapse
X
-
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
Я кажи от къде ги купи тези гуми без вътрешни, че ми писна да сменям вече. Трета гума за два месеца и все около вентила се цепят, мамка им китайска! Моят е Xiaomi m365, ама предполагам е стандартен размерът...Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Колега ntodorov, абсолютно прав си за първоначалният стрес и неудобство! Въпреки че често се опитвам да карам байка на синът ми, на задна гума ... пак изпитвах неудобство от втренчените погледи на всички в момента, в който се качих на скутера. Но да си призная, опита - разбирай километража си оказват влияние. В момента си карам на пълна гас и хич не ми пука, а най-якото е че все повече подобни скутери се забелязват.
Само да си пожелаем тоя интерес да не стихва, защото в момента сме адската атракция и всички ни правят път и някак си ни пазят!? До кога?
Ти с каска ли караш, щото аз си мисля и за подобно оборудване.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
la squadra azzurra написа: Преглед на мнениетоЯ кажи от къде ги купи тези гуми без вътрешни, че ми писна да сменям вече. Трета гума за два месеца и все около вентила се цепят, мамка им китайска! Моят е Xiaomi m365, ама предполагам е стандартен размерът...
Иначе склада в Бургас е в Славейков, в портала до този на Тих труд (като застанеш с лице към ТМТ хващаш дясната бариера). Складът е на рампата, има и упътваща табела на "vs sport". Обади им се първо по телефона. Иначе това е сайта им с резервните части за М 365 https://vssportbg.com/%D1%80%D0%B5%D...B0-xiaomi-m365
ПС: Ако модератор сметне, че тази препратка е реклама, моля за извинение. Поместих този сайт, заради описа и цените на резервните части за всички модели скутери и марки.
Ти с каска ли караш, щото аз си мисля и за подобно оборудване.
Иначе, превантивно използвам раница с искрящо оранжево на гърба, пресичам пешком пешеходните пътеки и избягвам екстремното каране с висока скорост, но със сигурност не е достатъчно само това. Популяризират ли се у нас тези машинки, няма да се изненадам, ако попаднем под някое "задължително условие" в ЗДвППоследна редакция от ntodorov; 11.06.2019, 14:14.A17DTС/S
Коментар
-
стане ясно, колко пресилена е тази информация. Иначе да, не са безопасни, но чак пък напаст ? В Амстердам всички автомобилисти и особено пешаци отдавна трябваше да си сложат въжето заради колоездачната "напаст".A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа: Преглед на мнениетоАко френската полиция беше обявила, колко пък пешеходци са блъснати за същото това време, щеше да
стане ясно, колко пресилена е тази информация. Иначе да, не са безопасни, но чак пък напаст ? В Амстердам всички автомобилисти и особено пешаци отдавна трябваше да си сложат въжето заради колоездачната "напаст".FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
tambuhtaneca написа: Преглед на мнениетоНяма как в държава, където 1/3 от населението и 90% от учениците се придвижват с велосипед някой да си сложи въжето заради велосипедистите. Но там има инфраструктура за тези превозни средства. Това там си е култура и начин на живот. Трагичното при нас е, че сигурно под 1% от населението се придвижва с велосипеди или някакви алтернативни средства.A17DTС/S
Коментар
-
lubo_Y10 написа: Преглед на мнениетоНе че ми е жизненоважно но тва с каква категория и къде се кара-по вело алеите и тротоарите или при другите ППС?Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
ntodorov написа: Преглед на мнениетоАко френската полиция беше обявила, колко пък пешеходци са блъснати за същото това време, щеше да
стане ясно, колко пресилена е тази информация. Иначе да, не са безопасни, но чак пък напаст ? В Амстердам всички автомобилисти и особено пешаци отдавна трябваше да си сложат въжето заради колоездачната "напаст".
https://lifestyle.bg/gadgets/elektri...tistikata.htmlFIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
Явно тротките се превръщат в супер голям проблем на шибания ни модерен свят. И то, видиш ли, само и единствено заради собствената ни безопасност. Брейййй...Или щото няма кой да купува билетчетата на метрото и супер автобусите на БургасБус/визирам нашият най-добър град/ и да сипва бензинец по 2.50. Прав май ще излезе колегата ntodorov, който преди няколко поста писа, че ще им го хакнат на тарикатите с тея електрички с някоя хубава наредбица по нашенски!Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар