Колеги, онзи ден по новините (вече не помня по кой канал) даваха репортаж за група шофьори (от град чието име забравих), които бяха направили шествие в подкрепа на медиците ни в Либия. Предложението ми е следното - видях, че момчетата бяха залепили стикери от бели букви на задните си прозорци "СВОБОДА ЗА МЕДИЦИТЕ В ЛИБИЯ". Ако може този, който прави стикерите за клуба да пусне една серия (беше Kluchar ако не се лъжа).Мисля, че е време да покажем, кои сме!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инициатива
Collapse
X
-
Re: Инициатива
viktorson написа:Колеги, онзи ден по новините (вече не помня по кой канал) даваха репортаж за група шофьори (от град чието име забравих), които бяха направили шествие в подкрепа на медиците ни в Либия. Предложението ми е следното - видях, че момчетата бяха залепили стикери от бели букви на задните си прозорци "СВОБОДА ЗА МЕДИЦИТЕ В ЛИБИЯ". Ако може този, който прави стикерите за клуба да пусне една серия (беше Kluchar ако не се лъжа).Мисля, че е време да покажем, кои сме!!!SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
-
Колеги, така нищо няма да стане. Докато не се надигнем да ги обсадим тия дебелогъзите нищо няма да стане. 97-ма година като видяха, че ще стане каквото казва народа, клекнаха. Докато не ги притиснем .. нищо няма да стане. Ще продължават да залагат на "тихата дипломация". А Надето дето я измисли тази "тиха дипломация" и тя беше целия и мандат трябва да я съдят за "престъпно бездействие". Има такъв член от НК. Докато не тропнем .. ония ше продължават да си правят с нас каквото искат
Коментар
-
виж, абсолютно съм съгласен с теб, само че за жалост нито аз, нито ти можем да поемем дипломацията и въобще нещата, целта на това, за което пиша е (имайки предвид че не сме малко членовете на този форум) да стане така, че в скоро време само колите по автокъщите да нямат такива стикери! Вярно ще кажете, че това е може би невъзможно, но чрез бездействието то става наистина невъзможно. Както са тръгнали нещата, скоро такива шествия няма да имат локален характер...не че и без стикери не може да протестираме, но нека тия гнусни арабухи видят, че зад изкупителните им жертви седи едно цяло, готово да се бори срещу това, което те наричат правила. Може също да бъде знак, за нашите заспали търтеи, водещи "тиха дипломация"
Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар