Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инициатива

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Инициатива

Колеги, онзи ден по новините (вече не помня по кой канал) даваха репортаж за група шофьори (от град чието име забравих), които бяха направили шествие в подкрепа на медиците ни в Либия. Предложението ми е следното - видях, че момчетата бяха залепили стикери от бели букви на задните си прозорци "СВОБОДА ЗА МЕДИЦИТЕ В ЛИБИЯ". Ако може този, който прави стикерите за клуба да пусне една серия (беше Kluchar ако не се лъжа).Мисля, че е време да покажем, кои сме!!!
    Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Re: Инициатива

viktorson написа:
    Колеги, онзи ден по новините (вече не помня по кой канал) даваха репортаж за група шофьори (от град чието име забравих), които бяха направили шествие в подкрепа на медиците ни в Либия. Предложението ми е следното - видях, че момчетата бяха залепили стикери от бели букви на задните си прозорци "СВОБОДА ЗА МЕДИЦИТЕ В ЛИБИЯ". Ако може този, който прави стикерите за клуба да пусне една серия (беше Kluchar ако не се лъжа).Мисля, че е време да покажем, кои сме!!!
    Групата Шофьори сме ние от Пловдив. Беше автошествие в подкрепа на медицинските ни сестри в Либия и против несправедливите присъди произнесени наскоро. Идеята беше на колегите от авто форума на тунинг.бг. За повече информация си имаше цяла тема в срещи и мероприятия тук в нашия форум. Хубавото на мероприятието беше, че имаше всякакви медии и наистина не останахме незабелязани. Бях написала мястото и часа и разрешителните и цялата необходима информация в няколко форума и наистина благодаря на всички, които дойдоха. Получи се добре. Чу се ... Видя се! Подкрепяме с две ръце подобни инициативи.Колкото до стикерите мисля, че ще е добре да имат колкото може повече коли. Ето как изглеждат - http://i42.photobucket.com/albums/e3...ibya.jpgЕто линковете за повече инфо:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...тразиха го по новините на доста медии...
    SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Колеги от София, давайте да се сдобиваме с такива стикери и да лепим...а защо не и да направим шествие на форума
      Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Няма лошо стига да има, кой да се заеме с организацията. Само да се съберем коли и да тръгнем нанякъде облепени с разни надписи... не става!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

разбира се! напълно съм съгласен, но като за начало може поне със стикери да се оборудваме

Коментар

и аз сам за!!!!
            Mercedes E200 coupe

Коментар

Колеги, така нищо няма да стане. Докато не се надигнем да ги обсадим тия дебелогъзите нищо няма да стане. 97-ма година като видяха, че ще стане каквото казва народа, клекнаха. Докато не ги притиснем .. нищо няма да стане. Ще продължават да залагат на "тихата дипломация". А Надето дето я измисли тази "тиха дипломация" и тя беше целия и мандат трябва да я съдят за "престъпно бездействие". Има такъв член от НК. Докато не тропнем .. ония ше продължават да си правят с нас каквото искат

Коментар

виж, абсолютно съм съгласен с теб, само че за жалост нито аз, нито ти можем да поемем дипломацията и въобще нещата , целта на това, за което пиша е (имайки предвид че не сме малко членовете на този форум) да стане така, че в скоро време само колите по автокъщите да нямат такива стикери! Вярно ще кажете, че това е може би невъзможно, но чрез бездействието то става наистина невъзможно. Както са тръгнали нещата, скоро такива шествия няма да имат локален характер...не че и без стикери не може да протестираме, но нека тия гнусни арабухи видят, че зад изкупителните им жертви седи едно цяло, готово да се бори срещу това, което те наричат правила. Може също да бъде знак, за нашите заспали търтеи, водещи "тиха дипломация"

Коментар

...виждам, че подгряването на огледалата е доста по - привлекателна тема...еми...Господ да ги пази!!!...ние няма да можем...

Коментар

viktorson написа:
                    ...виждам, че подгряването на огледалата е доста по - привлекателна тема...еми...Господ да ги пази!!!...ние няма да можем...
                    SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Working...
                    X