къде си държите радар детекторите,че за коледа получих ама незнам къде да го поставя че да не го виждат куките
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Радар детектор- монтаж
Collapse
X
-
gdd55Етикети: –
-
gdd55
-
да и аз тва си мислех да ти кажа... преди няколко месеца един приятел с Fabia RS беше паркирал на паркинга на стадиона Левски и...остана без радара си, койта му изкъртиха и без базата на Mp3-то сиУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
gdd55
Много се краде спор няма.Дадаха ми идея да го поставя в платфона хем няма и да се вижда.Ама не знам дали си заслужава да си играя,някой неможе ли да ми даде инфо за този радар Whistler 225 изглежда съвременен не е първобитен ама незнам колко ще върши работа
Коментар
-
абе бях чувал, че може да се монтира някъде зад радиото и да се върже така, че като се разписка, радиото намалява. Тва уж добре, щото е скрито, ама нали се сещаш, че тия радари пискат я от таксита, я от патрулки, я от факта, че минаваш покрай летището и тн. Така че не знам дали и тва е удачен вариант...Относно конкретния радар не мога да ти кажа нищо конкретно, но споменатият откраднат, беше Cobra от тия по 100лв и си вършеше чудесна работа, така че дори и да е по-евтин не значи, че е скапан.Аз мисля да взема една такава Cobra бай дъ уейУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
На Темата е монтиран на сенника. От предната му страна (към стъклото) е закачен за него и няма абсолютно никакъв проблем. и С тази тъмната лента на стъклото въобще не може да се забележи! Единствено може да се види като седнеш и естествено погледнеш към стъклото. Като си минаваш покрай колата не се забелязва въобще!Другото удобно, че захранването му идва от тавана (поафона) и неприятното с жици и разни други такива се избягва.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
gdd55
BO написа:На Темата е монтиран на сенника. От предната му страна (към стъклото) е закачен за него и няма абсолютно никакъв проблем. и С тази тъмната лента на стъклото въобще не може да се забележи! Единствено може да се види като седнеш и естествено погледнеш към стъклото. Като си минаваш покрай колата не се забелязва въобще!Другото удобно, че захранването му идва от тавана (поафона) и неприятното с жици и разни други такива се избягва.
Коментар
-
На служебната ми каруца е сложен между плафона и тавана и се включва като се даде контакт - много е удобно, с изключение на това че не могат да му се сменят режимите, а на тблото имам изведено едно ключе да го гася ако не го искам или ме спрат къки - да не вряка... За сметка на това оначе не се вижда изобщо... А и не се чува прекалено силно.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
аз пък бих те посъветвал да го сложил по начин, така че да можеш да го сваляш. аз имам и го ползвам само извън града, първо в града писка когато си иска, второ в града рядко засичат и трето най-важно не е мястото в града да караш с високи скорости, обикновенно си карам в ограничението без да искам, то движението го налага, задръствания и т.н. не са ме глобявали в града за превишена скорост. затова съм го направил с лепенка от тея лепки като за обувки и си го лепвак като излизам от града. чиста раотаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:аз пък бих те посъветвал да го сложил по начин, така че да можеш да го сваляш. аз имам и го ползвам само извън града, първо в града писка когато си иска, второ в града рядко засичат и трето най-важно не е мястото в града да караш с високи скорости, обикновенно си карам в ограничението без да искам, то движението го налага, задръствания и т.н. не са ме глобявали в града за превишена скорост. затова съм го направил с лепенка от тея лепки като за обувки и си го лепвак като излизам от града. чиста раотаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:pakumba написа:аз пък бих те посъветвал да го сложил по начин, така че да можеш да го сваляш. аз имам и го ползвам само извън града, първо в града писка когато си иска, второ в града рядко засичат и трето най-важно не е мястото в града да караш с високи скорости, обикновенно си карам в ограничението без да искам, то движението го налага, задръствания и т.н. не са ме глобявали в града за превишена скорост. затова съм го направил с лепенка от тея лепки като за обувки и си го лепвак като излизам от града. чиста раота
Коментар
-
Vladim написа:pakumba написа:аз пък бих те посъветвал да го сложил по начин, така че да можеш да го сваляш. аз имам и го ползвам само извън града, първо в града писка когато си иска, второ в града рядко засичат и трето най-важно не е мястото в града да караш с високи скорости, обикновенно си карам в ограничението без да искам, то движението го налага, задръствания и т.н. не са ме глобявали в града за превишена скорост. затова съм го направил с лепенка от тея лепки като за обувки и си го лепвак като излизам от града. чиста раотаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар