Малко предистория - изпратих 7-8 кейса за айфон на една кака от Дупница, но въпросната вече втора седмица не благоволи да ги вземе, а днес при опит да се свържа, само докато се представих и ми затвори телефона. Направо ме вбеси. Пратих й смс, че ще прамахна всякакъв наложен платеж и просто да отиде да ги вземе и да плати 3.50 за доставка - ни вест, ни кост. Това съвсем ме вбеси... Поне да ми беше написала някаква банална лъжа и да ми каже, че не ги иска, отколкото да ми демонстрира такава наглост.
И да си дойдем на темата - какво да я направя тази, че да й стане гадно, да съжали искрено за постъпката си и да си вземе горчива поука
Вариант 1 - Да публикувам обява с нейния телефон, че продава айфон 10 за 100 лв. или пък фолксваген пасат за 600 лв. в мобилето?
Вариант 2 - Има обява за фритюрник и телевизор в ОЛХ профила й, да звънна от на жена ми телефона и да ги поръчам до несъществуващ адрес в Бусманци и съответно да я навътря с 20 лв. за разнос?
Вариант 3 - И двете?
Вариант 4 - Моля, кажете вие
И да си дойдем на темата - какво да я направя тази, че да й стане гадно, да съжали искрено за постъпката си и да си вземе горчива поука
Вариант 1 - Да публикувам обява с нейния телефон, че продава айфон 10 за 100 лв. или пък фолксваген пасат за 600 лв. в мобилето?
Вариант 2 - Има обява за фритюрник и телевизор в ОЛХ профила й, да звънна от на жена ми телефона и да ги поръчам до несъществуващ адрес в Бусманци и съответно да я навътря с 20 лв. за разнос?
Вариант 3 - И двете?
Вариант 4 - Моля, кажете вие
Коментар