Незнам дали ще се съгласите с мен, но много ме дразнят самозабравилите се нашенци, които се смятат за богоизбрани и че всички трябва да ги величаят. Ще посоча 2 примера световно известни и самозабравили се нашенци. Първият е Стоичков, наистина голям играч от световна класа, НО никога няма да забравя няколкото негови изцепки спрямо България:
1. В едно интервю се изцепи като каза "Какво е направила България за мен? Аз всичко съм постигнал сам."
А бе, аланкоулу, кой ти даде хляба в ръцете и т.н.?
2. Беше се разписал в една пещера в Родопите като богоизбран.
Напоследък взе да се посъзнава, че все пак има родина наречена България.
Другият е Гришо. Когато изгря и аз се радвах за него, НО след Олимпиядата в Бразилия през 2016 г, когато отказа да играе по двойки за България, не поздравявал другите българи по коридорите, хвана си чукалата и изчезна в САЩ, той ми падна в очите, направо се сгромоляса. После колко пъти отказа да играе на турнири в България? При едно интервю на наш журналист той започна да говори на английски и т.н.
Има и много други които се бият в гърдите, че са българи но само когато им изнася. Свалям шапка на Бербо, за мен това е човек който е постигнал много на световно ниво, но си е скромен и земен.
1. В едно интервю се изцепи като каза "Какво е направила България за мен? Аз всичко съм постигнал сам."
А бе, аланкоулу, кой ти даде хляба в ръцете и т.н.?
2. Беше се разписал в една пещера в Родопите като богоизбран.
Напоследък взе да се посъзнава, че все пак има родина наречена България.
Другият е Гришо. Когато изгря и аз се радвах за него, НО след Олимпиядата в Бразилия през 2016 г, когато отказа да играе по двойки за България, не поздравявал другите българи по коридорите, хвана си чукалата и изчезна в САЩ, той ми падна в очите, направо се сгромоляса. После колко пъти отказа да играе на турнири в България? При едно интервю на наш журналист той започна да говори на английски и т.н.
Има и много други които се бият в гърдите, че са българи но само когато им изнася. Свалям шапка на Бербо, за мен това е човек който е постигнал много на световно ниво, но си е скромен и земен.
Коментар