Ако запали, ще го сравниш :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход на Дачия 1.5 dCi (отделено от "Мнения за Toyota Prius Hybrid")
Collapse
X
-
chaveto написа: Преглед на мнениетоНе мисля, че след последната софтуерна намеса е пълен спреляк. След като върви повече от стоков Суперб 3 190к.с с ремап. Мисля, че приключихме този въпрос спрямо някой друг зверски и този спреляк
Сега ми кажи Приус колко максимално може да изхарчи и накрая да приключим спора.
Станев, самия пасат си е куц. Идеята на клипа е да се види DSG колко е мудна при превключването на скоростите. Също така не забравяй, че това си е ръчна кутия и можеш ти да си ги включваш, само нямаш съединител и на старт не става да тръгнеш баш как си трябва, но пък достатъчно бързо се наема. И ако искаш да правиш разни други магарии пак липсва съединителя, но като свикнеш става и без него.
А аз отговарям винаги. На практика може да изгори един резервоар на 100 метра. Реално. Зареждам, минавам 100 метра, за да отчете нещо борда и я оставам там една седмица докато свърши горивото. Ето ти разход от 45000/100. На теория може и повече, но няма как да го отчете борда.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Още само не разбрах кой е другия дизел. А колко е спреляк само ти знаеш. Не мога само да разбера какво по конкретно да ти кажа от това, че за приготвените пари няма как да си купя ново БМВ, Ауди... Шкода предлага такъв мотор с тези коне и си взимаш това, няма как да си взема 5.5 Също така няма да ми отиват разни по скъпи.
M5kov не съм аз този който казах, че този автомобил при каквото и каране.... няма как да изхарчи повече от 7. Както и сега не съм аз този който вади статистика на други хора и казва, че вече може да харчи над 7.
Според мен ако карам Приус така както карам моя умреляк, разхода ще бъде по висок от този на умреляка. Също така умреляка ми предлага всичко х2 спрямо Приус, да не кажа, че някой неща са по много повече.Последна редакция от chaveto; 10.02.2019, 10:27.
Коментар
-
Последна редакция от M5kov; 10.02.2019, 10:56."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
chaveto написа: Преглед на мнението. Също така умреляка ми предлага всичко х2 спрямо Приус, да не кажа, че някой неща са по много повече.
Но и двойна поддръжка, двоен експлоатационен разход, двойно повече повреди и пак т.н.
За първите не знам, малко се съмнявам, ама за вторите съм определено съгласен с теб.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Стига с тия педерастки Дачии бе! Няма ли модератор тука да я заключи тая тема.
Не стига, че форума умре отсекъде, а от 6 месеца чета тука за дачиии......VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа: Преглед на мнениетоСтига с тия педерастки Дачии бе! Няма ли модератор тука да я заключи тая тема.
Не стига, че форума умре отсекъде, а от 6 месеца чета тука за дачиии......Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа: Преглед на мнениетоСтига с тия педерастки Дачии бе! Няма ли модератор тука да я заключи тая тема.
Не стига, че форума умре отсекъде, а от 6 месеца чета тука за дачиии......
Аз лично много вярвам в Дачията и я ценя като марка. Както и Фиат, нали.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Има, даже е със 7 места, обаче е от следващата генерация и е с по-висока цена. Има едно такова зелено такси в Плевен, редовно стои при Т-маркет и на дома на книгата. Модела се води Prius Plus, ето една обява https://m.cars.bg/offer/c2693760
Видео: https://youtu.be/STHeJkYbXYsПоследна редакция от M5kov; 12.02.2019, 20:48."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
BO написа: Преглед на мнениетоЗначи имаш 8 врати, 8 гуми, 4 капака, 2 двигателя и т.н.
Но и двойна поддръжка, двоен експлоатационен разход, двойно повече повреди и пак т.н.
За първите не знам, малко се съмнявам, ама за вторите съм определено съгласен с теб.
И да, гумите са ми 9. В това число влиза зимни, летни и резервна.
M5kov и аз си карам всеки ден.
https://youtu.be/SgVGchDlSLw
На едно място се чува звуков сигнал, там скоростта вече е макс. за твоя автомобил.
Разхода ми го виждаш в подписа.Последна редакция от chaveto; 12.02.2019, 23:30.
Коментар
-
muns61 написа: Преглед на мнениетоАко Приус има нормално комби, веднага бих си купил.
chaveto написа: Преглед на мнениетоВече не си интересен, не ти се получава.
И да, гумите са ми 9. В това число влиза зимни, летни и резервна.
M5kov и аз си карам всеки ден.
https://youtu.be/SgVGchDlSLw
На едно място се чува звуков сигнал, там скоростта вече е макс. за твоя автомобил.
Разхода ми го виждаш в подписа.Последна редакция от BO; 13.02.2019, 01:12.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Да събудя леко тази тема и да си споделя последните зареждания.
С хибрида с последното ми зареждане в града съм изразходвал 36.9 литра гориво за изминати 822.3 километра.
С дизела със 61.4 литра гориво изминах 538.7 километра.
Някак си има разлика.
п.п. За първи път след почти 5 години употреба в моите ръце, електрониката на Приуса нещо се сбъга. Карам си миналата седмица и нещо ми прави впечатление, че лампата на бутона за автоматично паркиране мига. Викам, я, нещо "светна". Включвам задна и гледам няма линии на дисплея на камерата, които ми показват широчината на колата и съответно на къде ще завие спрямо навиването на волана. Натискам мигащия бутон и само един надпис - Системата не е достъпна. Викам хайде, нещо се развали. Накрая изключих и включих колата и всичко си дойде на мястото. За 5 години един бъг мисля, че е добро постижение.Последна редакция от BO; 08.04.2019, 17:46.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар