Иде Коледа... от три дена обикалям като гламав с един списък от писмото на малката ми дъщеричка до Дядо Коледа. Списъка се състои от шест желания, някои от които с по няколко позиции. Част от нещата не мога да ги намеря и... съобщих на щерката лошата новина, че склада с плюшените играчки на Дядо Коледа е изгорял А освен това, добрият старец вече е доста стар и вече забравя. Вие как се измъквате от ситуацията с желанията на малките, ако са прекалени или не можете да намерите исканото?
Лошото е, че проблема на свършва с малката, имам и голяма (на 22), там ситуацията е хептен трудна... поне за жената знам какво иска и сме се разбрали, но следват другите наоколо и... не ми идват никакви идеи. Споделете вие какво и как! Пък може да е от полза и за други в моето положение...
Лошото е, че проблема на свършва с малката, имам и голяма (на 22), там ситуацията е хептен трудна... поне за жената знам какво иска и сме се разбрали, но следват другите наоколо и... не ми идват никакви идеи. Споделете вие какво и как! Пък може да е от полза и за други в моето положение...
Коментар