http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=12408какво да го прайкаме предлагайте! Това което искам аз е да се остави само обявата с телефона и цената да я продава човека! Но явно той прекали с грозния език и трябва да се вземат някакви мерки! Замислете се обективно, беше провокиран човека да почне да ги бълва такива! Точно ей това исках да избегна като модератор, да не се пише по обявите на хората и да се провокират да излизат от добрия тон!Хайде казвайте!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво да го правим колегата с поръчковото браво?
Collapse
X
-
Re: Какво да го правим колегата с поръчковото браво?
rustson написа:Замислете се обективно, беше провокиран човека да почне да ги бълва такива! Точно ей това исках да избегна като модератор, да не се пише по обявите на хората и да се провокират да излизат от добрия тон! Хайде казвайте!Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
-
Не знам защо го наричаме колега като той се е регистрирал във форума само и само да продаде този автомобил.Всичките му мнения са само по тази тема.Научил е от някъде че има такъв форум и е решил че тук ние ценителите на Фиат ще му помогнем да си изтъргува колата.Смятам,че на същия трябва да се наложи вечен бан.Единственото което в момента го свързва със форума е Бравото което продава,ако след това няма внос на Италиански автомобил ви гарантирам,че няма да влезе повече във форума.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
а неможе ли просто обявата да си седи и ако има някой нещо да пита да си пита,а не да се спори коя година и как трябва да изглежда,дали е удряне или не,мисля ч всеки знае,че удряна кола в БГ е 1 на 1000,ако не и повече,човека е написал колко иска и каква е колата нека си седи темата и ако може да си я продаде ако не да си я кара
Коментар
-
Tornado написа:....той се е регистрирал във форума само и само да продаде този автомобил.Всичките му мнения са само по тази тема.Научил е от някъде че има такъв форум и е решил че тук ние ценителите на Фиат ще му помогнем да си изтъргува колата....Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
rustson написа:Tornado написа:....той се е регистрирал във форума само и само да продаде този автомобил.Всичките му мнения са само по тази тема.Научил е от някъде че има такъв форум и е решил че тук ние ценителите на Фиат ще му помогнем да си изтъргува колата....TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
И аз така искам и точно поради тая причина не искам да я трия темата, някой от нас да я вземе и да остане във форума! Признайте си колеги, как бихте реагирали в момент, в който искате да си продадете вашето бижу и ви трябват пари по една или друга причина, и всички почнат да ви казват, как е блъсната колата, и как не е произведена на точната дата, която сте обявили и т.н.Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
Това тук е форум, нали. Тоест - говорилня. Като някой си пуска обява - да е подготвен, че ще бъде коментирана, нали за това сме се събрали. Иначе - ей ви го мобилето. Изпуснал съм големите разправии и не знам какво точно се е приказвало и размахвало, ама май не ми трябва да знам. Това са просто мойте 2 стотинки относно коментарите по обявите.Колкото до авто-търговците - тия работи с "украсяването" на детайлите са нормални за тях. Просто всеки трябва да има едно наум. Аз мойта кола си я купих от един дето има "приятел със същата такси и повече от 8 не му харчи" (мареа 1.6 - бел.а.). После видях, че фактурата ми е подписана от друг и се оказа, че "това е чичо ми" - бързата справка където трябва показа, че чичо му е 84-ти набор, а този беше поне на 29-30 години. Тепърва ще разбирам още какво ме е преметнал.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:Това тук е форум, нали. Тоест - говорилня. Като някой си пуска обява - да е подготвен, че ще бъде коментирана, нали за това сме се събрали. Иначе - ей ви го мобилето. Изпуснал съм големите разправии и не знам какво точно се е приказвало и размахвало, ама май не ми трябва да знам. Това са просто мойте 2 стотинки относно коментарите по обявите.Колкото до авто-търговците - тия работи с "украсяването" на детайлите са нормални за тях. Просто всеки трябва да има едно наум. Аз мойта кола си я купих от един дето има "приятел със същата такси и повече от 8 не му харчи" (мареа 1.6 - бел.а.). После видях, че фактурата ми е подписана от друг и се оказа, че "това е чичо ми" - бързата справка където трябва показа, че чичо му е 84-ти набор, а този беше поне на 29-30 години. Тепърва ще разбирам още какво ме е преметнал.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
spasov2 написа:Какво сте му се нахвърляли че направо ще го изядете!Направил е грешка-направил е!Какво толкова!А това да успорват кога е произведена колата е пълна простотия!И този който ще успорва това е само един зависник!Голям завистник!А колата си е хубава.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
spasov2 написа:Какво сте му се нахвърляли че направо ще го изядете!Направил е грешка-направил е!Какво толкова!А това да успорват кога е произведена колата е пълна простотия!И този който ще успорва това е само един зависник!Голям завистник!А колата си е хубава.
Коментар
-
spasov2 написа:Какво сте му се нахвърляли че направо ще го изядете!Направил е грешка-направил е!Какво толкова!А това да успорват кога е произведена колата е пълна простотия!И този който ще успорва това е само един зависник!Голям завистник!А колата си е хубава.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар