Според нашите управници вече трябва да помислим и за бункери
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
То тези където ги има демокрацията ги отеба --за кво са ви -не ви трябват отживелица --
Сега някой умник ще излезе с закон ---Който прави сграда с повечеот 3 апартамента трябда да има и такова място вкопано и разни изисквания
кто напъват за зарядните станци за електро коли .
Бачкане та пушек се вдига.На едната къща се сменят подови настилки,на другата се прави ограда.Изобщо кипи труд.Материалите са с 80-100% нагоре.Трудът също.Например за един ден работа на багер миналата година ми взеха 350лв.,сега е 1000лв.Коловете за ограда от 23лв. са 61лв.Платната-50лв-63лв.Ламинати и труд и те нагоре.Купих си сеялка,ръчна,за тревни семена и тор с регулиране на отвора от Бау хаус.И тя 69лв.Абе ужас някакъв.
Сега като се затопли и тревата полудява,ще има още повече бачкане.Тая седмица се разбрах да ми фрезоват двора и ще си отделя място за зеленчукова градинка. Другото ще е трева. Купих си и бензинова самоходка косачка.
И така...Оградата е готова.Стана мнооого добре.Чакам голямата порта от прахово боядисване и да ми направят малката.Ама това след празниците.Другата къща-закъсахме го с изгнили греди,така че в момента е изтърбушена напълно и отвътре ще се прави наново като плочи,трегери и разпределение.
Взех си отпуск м/у празниците и се пренесохме за лятото на село.Успях да орежа лозите,да насадим жив плет около оградата,поръсих с тор и семена ливадата,след като я бях окосил.Дори успях и да полея.Всичко ме боли,ама ми е гот.
И както казват "пет работни и два потни". Добре че отиваш на работа за да си починеш.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
При нас има голям извор ще провам с помпа да дърпам от него толкова вода излиза че прави рекичка
Иначе на ливада не може да има сонда законно -Трябва да се пиша земедерски производител . Иначе съм мерил има на две места вода едното е на 22-30 метра .
Ако бия зонда е скъпичко поне 3500 .
Отново рязане на лози и консервиране на лозови листа за зимата.Направихме и 40 литра сироп от бъз.Косене и поливане с Гардена-та от кладенеца.Косенето е по-малко,защото правим навес за колите да не ги бие градушка,а и да не стоят безпризорни на улицата.Забавлявах се с направата на капково напояване за живия плет.Получи се много прибрано и незабележимо.Лошото е че за него трябва да използвам вода от чешмата заради по-ниското налягане.На Гардената избива тапите.
Коментар