Дърводелеца мина и взе мерки,днес ще водя и майсторите.Да видим какви цени ще обявят.То кухнето е 2/2м.,ама при това поскъпване....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купих си къща на село :)
Collapse
X
-
Аз на къщата -бунгалото сам си е правя. Плоскости по размер от Хом макс. Едно време правех мебели и може да си напавя чертеж и да зглобявам от ПДЧ.Последна редакция от kluchar; 15.03.2023, 23:02.
Коментар
-
Утре майсторите почват.Докато работят,аз ще трябва да подрежа лозите и розите на жената.Така че тая събота и неделя ще се по натоваря.А има и за чистене по ливадата-да се огребе старата и изсъхнала трева,плюс боклуците,докарани от зимния вятър.Та те така.1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
kluchar написа: Преглед на мнениетоПомпата как е пескаш ..Имам и не може да качи вода -бензинова -слагам вода пускам и само бълбука.Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
-
Капковото за розите е почити готово, само трябва да сложа тапа на края.
https://prikachi.net/image/8L8Z2e
Коментар
-
Може и без тапа - изрязваш пръстен 2-3 см от същия маркуч, подгъваш два пъти края на маркуча и го пъхаш в пръстена.
Нещо таковаВелосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар