Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купих си къща на село :)
Collapse
X
-
Вчера видях,че Общината ми е решила проблема с джанката.Ами просто са изрязали всички дървета в съседното място,което е общинско.Лошото е че сега трябва да търся решение за преграда(пердета,завеси),която да прави сянка срещу лятното слънце от запад на навеса.До сега я правеше джанката,нищо че ревях срещу нея.1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
И така,почнахме с плановете за новия сезон.Лятната кухня трябва да се обнови-нов плот,мивка,съдомиялна,шкафове,като преди това се направи ново Ви К и се отстрани влагата на едната стена,която е към банята.После шпакловка,латекс и т.н.За сега сме уговорили дърводелеца,за останалото....1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
VIT написа: Преглед на мнениетоАз ще правя топлоизолация на цялата къща. Че горе където няма и картон от вътре се гонят бели мечки. Миналия Петък беше 1.3гр вътре. Обаче след 4ч. при запалена печка стана 20 гр.Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
-
VIT написа: Преглед на мнениетоЩе правя, решил съм. На първия етаж където ни е всекидневната е с картон и вата . Разликата е огромна. Долу съм с климатик и става 25гр без проблем.
Лошото е,че даже и замазка няма отвън ,а е на тухли.Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
-
VIT написа: Преглед на мнениетоДа де, външна ще е!!! Само се чудя колко да е 8см или 10см. Май ще скачам на 10см стиропор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар