Нещо тревата не ти е добра.Що тъй?Много широколистни,много плешиви петна.Не я ли сгъстяваш?Ползваш ли сортови семена или е на самотек?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купих си къща на село :)
Collapse
X
-
VIT написа: Преглед на мнениетоПри мен проблема с помпата е напът да се разреши.Пуснах един градински маркуч обратно в сондата, иначе нестава с пръскачките, помпата прегрява.Няма къде да отиде излишното накягане, помпата се товари и прегрява.
Коментар
-
Закъсах го с една черница,която ми е в двора и една голяма джанка в съседния.Падат узрели плодове,стават на джибре и събират осите.През ден ги събирам,ама то няма насмогване.Джанката не я кастря,защото ми пази от западното слънце.Отделно върху бетона на оградата и тротоара е гняс от черници.Мета,събирам,мия с маркуча,ама то няма насмогване.
Гроздето го хвана някаква мана.Листата пожълтяват и падат,а сме само юли месец.Та днес ще нося листа във селскостопанската аптека да ми дават нещо за пръскане.Та те така.1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
Вчера си взех почивен ден,че да оправя покрай къщата,че от гости няма време.Събирах джанки и черници дор три чувала(гадост невъобразима),орязах лозниците от новите ластари и ги проредих,за да влиза слънце.Прекарах останалите камъни от гаража и ги подредих и накрая най-гадното-оплевих покрай бордюра,че се беше дигнала една трева за чудо и приказ.Иначе тротоара ми е асфалтиран и проблеми няма.Само не можах да окося,че предните дни се престарах с поливането и беше много мокро.1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар