ПП.Навесо гаражът е с площ около 30 кв.м. и смятам,че става за по-големи купони.Според мен спокойно могат да се съберат до 50 човека под него.Подът ще бъде от редени червени камъни за да е в унисон с пътеките окло къщата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купих си къща на село :)
Collapse
X
-
И Аз имам проблем с високото налягане на помпата от сондата,пръскат се мъркучи,избиват тапи,помпата загрява и спира.Реших проблема с 2 тройника и изходи за градински маркучи.Като пускам капковото, пускам вода и за поливане на тревата , иначе избива системата,като намаля от крановете, прегрява помпата.Последна редакция от VIT; 20.06.2022, 11:58.
Коментар
-
Това не,тъй като мен чудесно ме устройва първия вариант с разклоненията.Заради навеса се оформят два малки триъгълника с трева,които за да се полеят със сегашната пръскачка,ще се намокри и дървенията на навеса.А с две разклонения и от въртящите се пръскачки ще стане идеално.Ако има налягане...1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
Е вие сте добре с водата щом имате и ТОК да пускате помпи.
На ливада не може да има зааконна сонда ако е имот може.
Аз пусках една бензинова но нещо не тръгна вода само излиза малко но няма налягане има много мехури -
Сигурно помпата тярва да е до извора и да качва на горе а не помпата да е горе и да смуче -Има и клапан да не изтича водата .
Коментар
-
kluchar написа: Преглед на мнениетоЕ вие сте добре с водата щом имате и ТОК да пускате помпи.
На ливада не може да има зааконна сонда ако е имот може.
Аз пусках една бензинова но нещо не тръгна вода само излиза малко но няма налягане има много мехури -
Сигурно помпата тярва да е до извора и да качва на горе а не помпата да е горе и да смуче -Има и клапан да не изтича водата .1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
kluchar написа: Преглед на мнениетоНакрая набрах малко гъби - ще има за една седмица ядене .
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
pavyan написа: Преглед на мнението
Ако има много мехури,вероятно смуче въздух от някъде.Достатъчно ли е потопен смукателя във вода?Обезвъздушил ли си я?
Коментар
-
Няма как да стане така.Водата за смукателя ти е малко.По-скоро маркуч от чучура в голям пластмасов съд и да черпиш от него.Директно от чучура няма да стане,дебита е непостоянен и смучеш въздух.Коритото е малко и го изчерпва и пак смуче въздух.1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
Бидона е горе а толу е извора и прави река - има каменно корито и от там не видях да да свършва водата като смучеше .„
Качва и не тръгва по тръбата а само излиза от там където се пълни вода за обузвъздушаване .
Събота- неделя ще пробвам долу да е помпата да качва на горе с маркуча . Трасето е общо 80м като 70 е равно другото е полегато на долу
5метра денивелация .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар