Много специайлни техники има накупени -Аз за едни култиватор не ми се купува. А и като се сетя ще трябва да се работи с него .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купих си къща на село :)
Collapse
X
-
Чувал съм, че точно тези косачки имали проблем с двигателя или карбуратора.. Та водят до големи разходи по поддръжката.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа: Преглед на мнениетоЧувал съм, че точно тези косачки имали проблем с двигателя или карбуратора.. Та водят до големи разходи по поддръжката.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Брей как закъсня пролетта тази година. Прасковите иди дойди цъфнаха, черешата също, но кайсиите са пълна скръб, ябълката и крушата спят. Миналата година на 30 март имам снимка на цъфналата магнолия, тази година още не се е засилила даже да цъфти. Не смея да раззимя чешмите още навън, а и пелетите взеха да попривършват.
По Великден мисля да пръскам с Айкън за кърлежи, освен ако някой не каже че има нова иновация някаква против гадините.
Коментар
-
VIT написа: Преглед на мнениетоМоята къща е в малко планински район и черешите до оня ден още не бяха цъфнали,сигурно вече са! Чакам утре да видя и напръсканата трева как е, дано е изсъхнала ,че иначе голямо косене ме чака.Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
-
Аз съм на 50км.северно от теб зад Балкана ,на 3км.от Боженци.На 600м.нм.в. и в момента тепърва дръвчетата започват да цъфтят.Последният ми сняг беше на 5 април и пролетта тази година се забави.Утре съм на работа и зет ми ще направи първото косене на тревата и ако в неделя не вали ще напръскаме за кърлежи.Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар