Това е много добре С бетон помпа ли стана работата .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купих си къща на село :)
Collapse
X
-
kluchar написа: Преглед на мнениетоТова е много добре С бетон помпа ли стана работата .
Коментар
-
Не е опасно, не е плоча.
За да не се напуква, се предвиждат дилатационни фуги, но пак няма гаранция.
Иначе си е добра гледка в училището на село шлайфан бетон с фуги и напуквания. Е, поне не може да пропаднеш в тях...Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
VIT написа: Преглед на мнениетоДа, отидоха 12 кубика бетон. Но има на места се е напукал, незнам колко е опасно това.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Аз наскоро -узаконих която си е има поне 30 години зависи къде се намира понякога става бързо понякога 5 месеца
Кое населено място е .Има ли план влязъл в сила--Виж на кадастралната карта .Най важно е да имаш нотариален акт .Последна редакция от kluchar; 15.03.2021, 19:01.
Коментар
-
Ваш някой да направи GPS точки на къщата и да направи три папки за пред общината -прави скица с къща на нея. Даваш ги в общината с молбичка чакаш 14 дни и си готов.
Дават --удостоверение за търпимост на стара къща- нанесена на кадастралната карта За точките е от 150 до към 250 лв общината още поне 80-100 лв .
https://www.sofia-agk.com/FileBrowse...N%20STROEJ.pdf
Кое населено място е.Последна редакция от kluchar; 16.03.2021, 13:24.
Коментар
-
Скица имаш ли на имота ако няма къща на скицата се прави това по горе написано правиш молба за вписване.
Ако няма къща на скицата няма нова данъчна оценка ако нямаш номер на улицата пак може да няма данъчна оценка. Минах по този път на две къщи .
Дори и на селото да няма одобрен кадастрален план на къщата може да има
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар