Голям зор вчера,извадихме 5 дървета и десетина дънера. Сега двора е разорана нива,трябва да го изора и фрезовам.Времето беше с нас, приятно топло и слънчево.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купих си къща на село :)
Collapse
X
-
В събота и при нас (Дупнишко) времето беше супер - сравнително топло за края на февруари, и слънчево, леко ветровито от време на време, но успяхме за няколко часа да свършим работата, за която бяхме отишли. Напръскахме хубаво всички дървета. Обърнахме земята с лопати, сложихме лук, чесън, магданоз, репички, марулки, пък ще видим какво ще се хване. Миналата година цяло лято, та чак до есента, си хапвахме. По-натам ще вземем и разсад домати, та бихте ли препоръчали откъде да се снабдим? Миналата година ги хвана някаква болест, въпреки че бяха пръскани, торени и поливани. Накрая сигурно от 20+ корена, остана само един, по някаква случайност се оказа, че са чери домати.
Коментар
-
Здравейте, не съм писал скоро
Моят проект нещо изпадна в будна кома...
След разчистването на двора няма развитие, нещо не мога да си представя какво трябва да се случи с тая къща...
Текущият вид и майсторството с което е свършен, хич не ме удовлетворяват и ако ще я бъде, ще трябва някаква доста генерална промяна.
Плочата е много ниска, някъде на 2.20 м, което никак не ме радва, стените са доволно криви, отворите за вратите всичките са с различен размер, ей такива глупости
Отделно втория етаж е неизползваем, защото няма дори стълби до него. Абе ни риба, ни рак...
Жал ми е да я продаm, пък си трябват бая пари да стане на нещо, но пък си е моя дет се вика и не съм инвестирал колосална сума пари в нея, та по-скоро ще търся някакъв вариант за реконструкция.
Ако имате някако въображение по темата, чувствайте се свободни да го покажете :D"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Сега като се замисля, вътре в стаите беше май по-височък тавана, тука отпред дето се вижда на фасадата е ниско и криво...
Трябва си проект от архитект, тъй няма да стане..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
VIT написа: Преглед на мнениетоАко ще правиш конструктивни промени тогава ти е необходим архитект , иначе не !ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа: Преглед на мнениетоАко ще прави конструктивни промени му е нужен строителен инженер. Голяма част от архитектите си нямат особена представа от конструкцията, а и не им е това работата, че да знаят.
Коментар
-
Хвалба и оплакване-
1.Лозар професионалист ми подряза лозите и станаха супер.
2.До сега съм си въобразявал ,че подрязвам лози.То е нагласяне на клонки,то е връзване с канап,за да се насочат на където трябва.
Проверява се всеки по-дебел клон дали е витален или изгнил.Оряза и дебели клони,за да нагласи лозите по скелето.
3.Оказа се,че три от лозите са загнили и стари и трябва да се подменят.
4.Явно,догодина пак той ще ги прави.Струва един обяд и возене от и до Кюстендил.1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
В тази връзка:
- Романтика ли е да я опишеш!
- Ами опиши я поне малко.
- Идва пролет. Всички очакват любовта, а мен ме чакат лопатата, мотиката и градината.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
kluchar написа: Преглед на мнениетоИ аз имам да вадя дънери и да изваждам клони от двора .
Дедото ме накара да ги горя в едни варел ама си е много работа и трудно става а и се разнася пушек .
На другата къща дадох документи за прокарване на вода все едно ще строим блок за прокарване на 1 метър тръба .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар