NikMar написа:
Преглед на мнението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купих си къща на село :)
Collapse
X
-
Колеги, кажете си мнението как да изгоня една напаст.
Става дума за съсели. Преди две години сменях покрив и за около година се бях отървал, ама пак са се навъдили гадините.
Всичко, което прочетох май е леко невъжно, обаче трябва да има решение, че лятото буквално не може да се ползва вилата... Купих някакво устройство дето пищи ама нещо не върши работа. Идеи приемам всякакви?
Коментар
-
Свършихме една супер добра работа
Най-хубавото е, че всичко стана супер спонтанно.
В четвъртък решихме да се разходим с жената и децата до къщата, че не бях ходил, откак се роди бебока.
Видяхме, че бурените са по 2 метра и не може дори да се влезе в двора и в тоя момент реших да звънна на един телефонен номер, който ми бяха дали преди повече от година - човека с багера
Той пък с охота каза - утре свободен ли си и гледайте какво стана :D
Човека извади стари основи, извади 4 дънера, заравни целия двор, събори старото остъкление и всичко това за под 3 часа работа. Цената за цялото удоволствие беше 190 български лева... А аз се добих да чистя няколко пъти треволяци и джанки..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Ако го остави така 3 месеца все едно не го е чистил трябва да няма корени от бурени
Където ще има пътеки да циментира където ще е трева да се почисти и насади .Последна редакция от kluchar; 19.07.2020, 11:09.
Коментар
-
Трябва да се насипе с читава пръст, че предишните собственици са насипвали с някаква гад подобна на глина...
Идеята е на тази старата къща да й съборя покрива и предната стена и да си направим голям навес, като може да запазя стаята най-вдясно за някаква работилничка, ще го измислим допълнително.
Двора от догодина се надявам да започнем да си го обработваме и да засадим това-онова за кеф, да има къде да щъкат хлапетата събота и неделя"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
kluchar написа: Преглед на мнениетоЕдни познати имат къща с двор и преди садеха зеленчуци а щерката насадила трева.
По лесно и било за поддържане имала пари да си купувал от магазинаA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Поливната система е уговорена и чакам оферта.Сега на ход обаче дойдоха плочките покрай оградата.Знам,че са грижа на общината,ама ако чакам на нея...Та сега се търсят майстори и за това нещо.
П.П.Не че на другия фронт нещата не вървят.Последна редакция от pavyan; 28.07.2020, 09:17.1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар