pavyan написа:
Преглед на мнението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купих си къща на село :)
Collapse
X
-
Къщата е в Радомирско и там има един камък,който се цепи на плочи,червен от с.Витановци.Та с такъв камък ще бъдат пътеките по двора и в перспектива ще се лепят цоклите на къщата.То половината пътеки и цокли ги направих преди 2год. със същия камък,но сега просто нямам време.
--- Автоматично слети последователни мнения ---
А ако ме питаш как се правят-подравнява се,прави се кофраж,слага се на земята метална мрежа,отгоре пясък с цимент,полу сухо,редят се камъните с фуги и отстояние от кофража,после се пръска с вода и основата стяга като плоча и после само фугиране.1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
Колеги, искам да направя едно очакълено паркомясто, с тенденция в един удобен финансов момент да стане на плоча. Въпроса ми е, понеже през чакъла ще пробие някой плевел, а и предвид бетона, какво да подложа отдолу? Разни дишащи фолиа, геотекстил, или знам ли и аз...? Или предвид тежестта на мпс-то каквото и да сложа ще се накъса от чакъла?
Коментар
-
Ако има плевели трябва да ги премахнеш или поне да ги пръскаш с нещо да ги умъртвиш .
Полагане на геотекстил е и за дренаж .
Гледам слагат найлон- камъните и после слагат замазката .
https://bg.decorexpro.com/drenazhnay...stil-chto-eto/
https://budivel.ru/bg/uteplenie/kak-...ovat-dvor.html
Коментар
-
Аз бих сложил такива особено ако е равно. Тревата не е проблем, просто минаваш с косачката и готово.
Плочи за паркомясто.
Коментар
-
Много зависи от мястото и какво ще прави после дали само колата ще остава или и други неща.Една плочка е 4 лв една торба замазка е 3.5 лв същия размер ще запълни-
на къщата в Извор имам паркомясто като се влиза но се оказа че трябва входа да се направи дренаж и тръба че толкова вода се събира зимата- пролет -/там е най ниско място от двора / -че ако има вода не може да се влезе .
Коментар
-
Паркомястото е в горната част на имота, тъй че ще се отича спокойно. Но ми се ще да няма трева, защото се заформя едно влажно местенце до оградата до кемпера, което е перфектно за котаци и кърлежи. Съседното място е джунгла, собственика идва веднъж в годината.
В момента не мога да сложа плоча, тъй че на чакъл ще е. По-нататък и плоча.
Значи геотекстил подлагам, но по-високия грамаж, да издържи кемпера.
Коментар
-
-
pavyan написа: Преглед на мнението[ATTACH=CONFIG]108274[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108275[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108273[/ATTACH]
С много мъки и помощ от жената качих 3 снимки на това,което направиха майсторите.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар