Щом верига бензиностанции, (не Марешки) може да си позволи цени на дребно за клиентите си от 1.89 за А 95 и 2.19 за Дизел, снадбявайки се от гръцката рафинерия, сметнете сами с колко ни клати любимеца на народа лукойлския помияр Вальо Златев.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Протести срещу високите цени на горивата - имат ли смисъл?
Collapse
X
-
Две местни вериги бензиностанции в Бургас (не включвам в това число Марешки), продават на 1.87 за А 95 и 2.09 за Дизел... Значи може, и силно се съмнявам да продават на загуба, а от къде зареждат ми е все тая.Последна редакция от batproho; 30.11.2018, 17:23.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Някъде четох че братята руснаци не прибират никаква печалба от лукоил-България а я използват да се разплащат с агентурата си тук,влиятелни личности и вся астальная сволоч здесь в Балхарии. И затова от както е продаден нефтохим бургас не отчитат никаква печалба и се са на загуба..А и сигурно знаете че охранителната фирма на бат' Гойко им пази тръбите складовете и др..LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
Ееееее, за приятелските взаимоотношения на другаря Златев и собственикът на "ИПОН", тук легенди се носят...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа: Преглед на мнениетоДве местни вериги бензиностанции в Бургас (не включвам в това число Марешки), продават на 1.87 за А 95 и 2.09 за Дизел... Значи може, и силно се съмнявам да продават на загуба, а от къде зареждат ми е все тая.
Коментар
-
stilo_new написа: Преглед на мнениетоЕ, то е ясно защо работят на такива цени и от къде им идва печалбата. Първо, разхода се вдига много. А, за пораженията от некачественото гориво - разбираш последствие.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Според мен горивата поевтиняха не толкова заради протестите против високите им цени, а заради последвалите ги протести против правителството. Мисля, че държавата по някакъв начин натисна бензинджиите да си свалят цените. В момента петролът поевтиня от 85 на 60 долара, а цените при нас, във Велико Търново, паднаха с цели 48 ст. за един месец - от 2,52 на 2,04. Марешки дори продава на 1,85 за литър бензин. Преди три години, когато петролът беше паднал до 25 долара, най-ниските цени на Марешки бяха 1,63. Т.е., сега няма толкова възможности вече за поевтиняване, ако петролът рече да поевтинее с още 35 долара, както тогава, а засега е поевтинял с 25. Излиза, че за 25 долара по-евтин петрол, цените са паднали с 48 ст., докато за останалите 35 долара хипотетично поевтиняване биха паднали с не повече от още 20 ст, хайде, с 25.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Ся не разбрах, горивата паднаха, заради протестите или по някакви икономически причини?Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Той и въздуха в София се изчисти заради зеления билет
Остави майтапа, но това беше официалната позиция на управлението..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
kosta написа: Преглед на мнениетоСя не разбрах, горивата паднаха, заради протестите или по някакви икономически причини?
ogi28b написа: Преглед на мнениетоВсе пак очаквам до 10 дни цената и на нафтата да слезе под 2.20, като вземам предвид цената на суровината и оставката на Николери Симеонов.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар