pavyan написа:
Преглед на мнението
Аз ти казвам бараба в германия взема 1100/1200 това са 2000/2200 тука ще вземеш 600/800 това ти говоря... За това за там не е проблем 2.50 нафта...
Веднага ти давам пример....
Приятел мой тук инженер ДВГ работеше за 600/700 лв тука и така 10 докато не избяга в англия там за една година на строежа (по 10 часа) се прибра и си купи Хонда акорд 2.2 безнин 178 или 180 коня за 17 500 .. Тука да си видял бараба с хона за 20 000 дори и не оправител не може да си го позволи това нещо тука... Това е Англия.. Да не казвам какви пари щеше да вади по специалността. Пари има стига ти се работи хората плащат.... Само квартирата да е намериш изгодно или с приятел или от работата... И да има някой да ти погне там.... Защото се искали сметки да имаш и аз не мога да пиша на английски.. Не е като тука в момента ми дават под масата едно 1200/1300/1400
Началник съм работя когато и както ми е кеф ... И не работя за 600 лв.... Но не мога да си купя Хонда за 17 500...
Мой приятел работи в Англия в един месарски цех с жена си за 1600 паунда демек 3200 къщите са от сеха и са или 2 или 4 ки неговата е била 2 за 400 лири едната им заплата отива за мастрав другата се спестява и така няколко години.... Но проблем с гръбнака го връща тука и се чудеше каква мизерия е тука кви са тези заплати 600 лв ???
Друг мой приятел замина за сащ да учи ама няма да се върни защото вече си купи за 15 500 $ q5 Тука работи по 2 семини и пак не можеше да си плати телефона и разкарва пица сега е управител на пизария... Тук управителите ни са баджанаци на собствениците...
Не мога да избягам защото нямам дори пари за билет на практика и да има нз как да си го купя... И имам езикова бариера нищо че съм ел. техник....
Колкото до решението че всички живеем тука така аз съм по цял ден на работа да не би да се ширя по спа центровете..
Коментар