вчера след обяд ми дадоха служебен лап-топ... нов... не съм много вещ в нещата, затуй да питам...има едни инсталационни програми, някои ги знам за какво са ама други....примерно - ghost 2003, nero 6, mobile manageability...ако може компютърните спецове на помощ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
и аз да се похваля...
Collapse
X
-
Re: и аз да се похваля...
donnna написа:вчера след обяд ми дадоха служебен лап-топ... нов... не съм много вещ в нещата, затуй да питам...има едни инсталационни програми, някои ги знам за какво са ама други....примерно - ghost 2003, nero 6, mobile manageability...ако може компютърните спецове на помощ...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Re: и аз да се похваля...
donnna написа:вчера след обяд ми дадоха служебен лап-топ... нов... не съм много вещ в нещата, затуй да питам...има едни инсталационни програми, някои ги знам за какво са ама други....примерно - ghost 2003, nero 6, mobile manageability...ако може компютърните спецове на помощ...
Коментар
-
дойде ИТ спеца и ми го качи офиса 2003... и другите ги разбрах вече за кво са... обясни ми, че повечето неща били качени и тези дискове били ако нещо се загуби - да се преинсталира...дай боже всекиму такъв подарък за коледа... то май и служебния компютър като служебната кола - по-хубави няма, освен ако не са нови p.s. забравих да кажа fujitsu-siemens е 60 GB HDD, 15 инча, intel pentium M 750 1.86Ghz 533MHz, 2MB SLC.....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:дойде ИТ спеца и ми го качи офиса 2003... и другите ги разбрах вече за кво са... обясни ми, че повечето неща били качени и тези дискове били ако нещо се загуби - да се преинсталира...дай боже всекиму такъв подарък за коледа... то май и служебния компютър като служебната кола - по-хубави няма, освен ако не са нови p.s. забравих да кажа fujitsu-siemens е 60 GB HDD, 15 инча, intel pentium M 750 1.86Ghz 533MHz, 2MB SLC.....SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар