Re: Доиде време и аз да се похваля. Имам си и BRAVO вече )
Slavi_Lancia написа:
Ми тва е, всичко си пише в заглавието и в подписа, любимците се увеличиха с още един
Честито, "браво" бе, карай безаварийно и безпроблемно, дай повече инфо за точилката... километри, състояние отвътре и отвън, цвят, екстри и т.н. "Нов внос" ли е или...
.....аз никога не бях карал дизел, но онзи много ми хареса ква динамика има и за това отидох да го гледам. А тази я взех като на маитап, отидох да я видя просто от уважение към марката, и там ми беше грешката Така ми хареса че нямаше как да пропусна, като се има предвид че се оглеждам за свясна кола от около година и за това време съм срещал само няколко които си струват , нямаше как да я изтърва и тая. Въпреки приказките че догодина щели да поевтинеят и аз уж чаках 2007 но тази си ми хареса от пръв поглед и прежалих парите. Та колата е с първа регистрация септември 99 мотора 1.6 16В 103коняима 2 аирбага ,АБС, клима, ляти джанти с гуми пирели Р6000, заводска някакваси аларма с обемни датчици, 3 ключа с код карта , сменени ангренаж ролки и масло с филтри (което ще проверя) единственото което иска сега е един термостат които си е цифра , ама тва да е Благодаря на всички за пожеланията, пожелавам на феновете на фиат през новата година и те да имат радоста да сменят старото фиатче с по нов красавец от марката
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Рангеле,каквото и да купиш,няма да избягаш от "печката".Избери си маршрут за провеждане на урок 2.Урок 1 знаеш къде беше.Има и свидетели.
Матей какво злобееш сега! И на теб ти пожелаваме едно Браво в най-скоро време, знаем че ти е на сърце А, Слави, аз не знам какви снимки ще станат, щото тая ми ти светлина като се отблесне от лъскавото Браво и ще бледнеем
SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар