Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доиде време и аз да се похваля. Имам си и BRAVO вече :))

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Доиде време и аз да се похваля. Имам си и BRAVO вече :))

Ми тва е, всичко си пише в заглавието и в подписа, любимците се увеличиха с още един
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Re: Доиде време и аз да се похваля. Имам си и BRAVO вече )

Slavi_Lancia написа:
    Ми тва е, всичко си пише в заглавието и в подписа, любимците се увеличиха с още един
    Честито, "браво" бе, карай безаварийно и безпроблемно, дай повече инфо за точилката... километри, състояние отвътре и отвън, цвят, екстри и т.н. "Нов внос" ли е или...
    Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Re: Доиде време и аз да се похваля. Имам си и BRAVO вече )

Slavi_Lancia написа:
      бравоонзи ден уж си търсешеднес вече си го купилръмжи ли мотора? :D
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

До онзи ден търси TD, а накрая взе бензинка :D Да ти е честита и безаварийно шофиране!

Коментар

doofiat написа:
          До онзи ден търси TD, а накрая взе бензинка :D Да ти е честита и безаварийно шофиране!
          стара ти е информациятаточно 1,6 търсеше :D
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

.....аз никога не бях карал дизел, но онзи много ми хареса ква динамика има и за това отидох да го гледам. А тази я взех като на маитап, отидох да я видя просто от уважение към марката, и там ми беше грешката Така ми хареса че нямаше как да пропусна, като се има предвид че се оглеждам за свясна кола от около година и за това време съм срещал само няколко които си струват , нямаше как да я изтърва и тая. Въпреки приказките че догодина щели да поевтинеят и аз уж чаках 2007 но тази си ми хареса от пръв поглед и прежалих парите. Та колата е с първа регистрация септември 99 мотора 1.6 16В 103коняима 2 аирбага ,АБС, клима, ляти джанти с гуми пирели Р6000, заводска някакваси аларма с обемни датчици, 3 ключа с код карта , сменени ангренаж ролки и масло с филтри (което ще проверя) единственото което иска сега е един термостат които си е цифра , ама тва да е Благодаря на всички за пожеланията, пожелавам на феновете на фиат през новата година и те да имат радоста да сменят старото фиатче с по нов красавец от марката

Коментар

Честито колега-като братче и сестричка си ги наредил фиата и ланчата!Да си ги караш със здраве
              Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
              Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
              Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.

Коментар

puntotras написа:
                Честито колега-като братче и сестричка си ги наредил фиата и ланчата!Да си ги караш със здраве
                :D Ха Ха ... така е, викам си ако взема делта или брава ще ми станат две женски и ще ми изядат главата , та ги нашарих малко

Коментар

А ако искаме да се снимаме до колата ти колко пари ще ни искаш? Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
                  SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

EVITA написа:
                    А ако искаме да се снимаме до колата ти колко пари ще ни искаш? Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
                    ще го калкулирам от данака за годината и ще ви направя сметката Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Рангеле,каквото и да купиш,няма да избягаш от "печката".Избери си маршрут за провеждане на урок 2.Урок 1 знаеш къде беше.Има и свидетели.
                      Octavia RS
                      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
                        Рангеле,каквото и да купиш,няма да избягаш от "печката".Избери си маршрут за провеждане на урок 2.Урок 1 знаеш къде беше.Има и свидетели.
                        Къде беше урок 1 , я някой да ми каже, че аз не знам какво е станало П.С. Иначе, честито за колицата, много безаварийни километри с нея

Коментар

Red Storm написа:
                          Матей какво злобееш сега! И на теб ти пожелаваме едно Браво в най-скоро време, знаем че ти е на сърце А, Слави, аз не знам какви снимки ще станат, щото тая ми ти светлина като се отблесне от лъскавото Браво и ще бледнеем

Коментар

Да злобея за Браво 1,6-ха,ха.Напротив,радвам се-още една лесна победа.
                            Octavia RS
                            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Ако определяш радостите на хората като състезание за самодоказване става лошо ... каква победа измисли пък сега. Тва си е градска кола.

Коментар

Working...
                              X