Здравейте колеги, трябва ми насока за сервиз или човек в Пазарджик за оглед на една кола. За жалост след 4 италЯнки, ще минавам на корейско май. Харесал съм едно СУВ-че и ми се иска да мина през сервиз да го огледат, но за жалост не познавам никои в града за да ме насочи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой в Пазарджик за оглед на кола
Collapse
X
-
Не е лошо първо да говориш с продавача дали изобщо е съгласен джипката (или там каквото означава СУВ) да се гледа в сервиз. Ако е склонен, ще поразпитам на 1-2 места и ако са съгласни, ще ти дам телефон да се уговориш с тях за конкретна дата. Добре е да дадеш в темата и линк към обявата. Ако колата е без номера, не знам как точно ще стигне до сервиз.Последна редакция от snake; 26.08.2018, 21:46.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
https://www.cars.bg/offer/c2619584 Това е обявата. Говорих с него днес. Каза, че ще може да се покара и има уж транзитни номера. Споменах за тестване в сервиз, каза че е възможно. Затова ще съм много благодарен за всякакви насокиLancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
Разглеждайки снимките от обявата, забелязах, че на една от тях се вижда човек с дебело зимно яке: https://i1.cars.bg/2018-05-09_1/21919958o.jpg
Доста се е позастояла джипката... Имай го предвид.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Слави, от доста време се изразяваш във форума като Нострадамус. Пуснеш нещо и трябва да го тълкуваме. Ок, приемаме, че знаеш повече от нас, ама кажи му аджеба на човека защо да бяга от този мотор и автомат. Обясни го на популярен език, така че да те разберем и ние лаиците. И изобщо - за да има някаква полза от мнението ти.Последна редакция от snake; 27.08.2018, 20:52.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Честито колега, много километри да я караш и без проблеми да е.
Поста ми бе продиктуван от това че мотора се слави с кофти ДПФ, слаби лагери на колянов вал и често прегряват.
Късмет и попътен вятър.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
standox_ написа: Преглед на мнениетоИзчетох доста за модела....допитах се до доста хора. Взех я! Каквото такова. Надявам се, че няма да има проблеми.Последна редакция от snake; 28.08.2018, 09:46.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Честито! Дай да видим снимки, че изпуснахме линка с обявата.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар