Е днеска ще натрупа,май ще се ходи на полигон тия дни
къде ходиш?
Зад техникума "Вилхем Пик" има една доста голяма площадка,където е супер,няма хора,няма коли,само гледаи да не е по учебно време :D Има доста места в София на които можеш да се носиш (които не се чистят и няма хора и коли) Като се сетя за други места къде сме ходили ще ти пиша
да, ако може да кажете къде има по-големи места без хора и коли из София, ще бъде супер. Аз не знам нито едно. А този техникум "Вилхем Пик" само съм го чувал, но реално не знам къде е
да, ако може да кажете къде има по-големи места без хора и коли из София, ще бъде супер. Аз не знам нито едно. А този техникум "Вилхем Пик" само съм го чувал, но реално не знам къде е
Квартал захарна фабрика,то не е в двора на техникума а отвън зад него
Бих ви предложил полигона на Панчарево Миналата година там яко се изкефих.А също така бих ви предложил едно качване и дрифтове по Витоша
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Бих ви предложил полигона на Панчарево Миналата година там яко се изкефих.А също така бих ви предложил едно качване и дрифтове по Витоша
Снощи бях на "Щастливеца" с приятели и много се забавлявахме, запознах се и с едни момчета, които бяха с Фиат Типо. P.S.: Имаше и десетина коли от Клуба на БМВ.
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
Снощи бях на "Щастливеца" с приятели и много се забавлявахме, запознах се и с едни момчета, които бяха с Фиат Типо. P.S.: Имаше и десетина коли от Клуба на БМВ.
Коментар