Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

малко помощ за телефон

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

малко помощ за телефон

тела е Моторола ц980опитвано е да се смени софтуера с на ц975,това е направено успешно,но след инсталацията на бг език,телефона се е объркал,като се пусне и изкарва само сиглана и батерията,иначе копчетата работят,пробвах да кача нов софтуер но стига до четенето на "bootloader" и до тамтелефона е разфасован по много странен начин да се стигне до testpoint-а,но и с него не ставанякой ако може да го оправи или да даде акъл как ще съм благодарен

Re: малко помощ за телефон

pugsy написа:
    тела е Моторола ц980опитвано е да се смени софтуера с на ц975,това е направено успешно,но след инсталацията на бг език,телефона се е объркал,като се пусне и изкарва само сиглана и батерията,иначе копчетата работят,пробвах да кача нов софтуер но стига до четенето на "bootloader" и до тамтелефона е разфасован по много странен начин да се стигне до testpoint-а,но и с него не ставанякой ако може да го оправи или да даде акъл как ще съм благодарен
    Дай го на сервиз
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

искат ми 80лв ,а той струва 100 :D

Коментар

е па земи си нов!!!
        Mercedes E200 coupe

Коментар

pugsy написа:
          Епа екстра е бе
          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

icomirGT написа:
            е па земи си нов!!!
            епа аз си имам тамън няколконе е мой,а на приятел,който няма възможност за нов

Коментар

pugsy написа:
              Точно по тази причина отдавна съм стигнал до извода, че да ремонтираш мобилен телефон, е загубена работа.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                pugsy написа:
                Точно по тази причина отдавна съм стигнал до извода, че да ремонтираш мобилен телефон, е загубена работа.
                но не пречи да се пробва,докато все още има вероятност да стане

Коментар

имам едни познат"Споменииии" - от форума на дир-амоторолите са му в кръвтазвънни муКалин - 088 7 180 757
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                  X