Някой би ли ми казал,защо от както форума е на новото си място,ми е почти невъзможно да го отварям в определени моменти,както тази вечер например?Новият сървър изобщо не подобри нещата в моят случай.Какво значение има това че съм с доставчик БТК?Защо само тук ми се случва да не ми се отваря страницата,да забива до определено място или да ми се отваря в продължение на минути.На какво се дължи това.Аз за да прочета две теми ми е нужна едва ли не цяла вечер,направо е нетърпимо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За форума,хостинга и незнам още какво.
Collapse
X
-
spark написа:И аз съм на БТК на работа (4Мбит) не ме питай как го отварям... за 20 мин може и да заредиАдмина на форума каза къде е проблема, но явно няма кой от БТК или от доставчика на който се хоства форума да си мръдне пръста да го реши.
Коментар
-
Re: За форума,хостинга и незнам още какво.
peho написа:Някой би ли ми казал,защо от както форума е на новото си място,ми е почти невъзможно да го отварям в определени моменти,както тази вечер например?Новият сървър изобщо не подобри нещата в моят случай.Какво значение има това че съм с доставчик БТК?Защо само тук ми се случва да не ми се отваря страницата,да забива до определено място или да ми се отваря в продължение на минути.На какво се дължи това.Аз за да прочета две теми ми е нужна едва ли не цяла вечер,направо е нетърпимо.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
peho написа:Кое не е така?Немога да отварям този форум само,друго всичко ми се отваря нормално,филмчета си гледам.Защо да си сменям доставчика и най-интересното с кого,другите предлагат неограничен достъп със скорост от порядъка на няколко КВ/s,при тях ли да отида,е не благодаря.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
ilkor написа:Тествайте връзката при проблем със следната команда:Код:Start -> Run ->ping [url]www.fiat-bg.org[/url] -t -l 1000
Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Късно виждам темата... но веднага давам отговор:За съжаление както каза и Nino горе частния монополист БТК е с нарушено свързане към другите големи български доставчици. По тая причина и колегите с БТК ADSL отварят трудно форума.За да се реши техния проблем форума трябва да се сложи във мрежата на БТК, но тогава пък ще се отваря трудно от голяма част от потребителите на останалите доставчици - ИнтерБГКом , ЕвроНет и др.За сведение аз отварям ужасно бавно сайтове които са в мрежата на БТК.Имам подобни проблеми и с клиенти които опитват да ползват услуги в мрежата на ИнтерБГком през DSL -ите на БТК. Просто БТК препродава многократно капацитета си в БГ пиъринга. А и много потребители на БТК искат да теглят филми и музики които обаче БТК не качават в тяхната мрежа и така каналите се претоварват допълнително.Това което съм препоръчвал на всички които се оплакват с подобни проблеми е да подадат писмена жалба в БТК че не могат да получат от тях заявения капацитет. Аз дори съм ходил да се разправям с техния директор на интернет отдела им, но не получих нищо освен надменното отношение на един монополист насреща си.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Илко, с тази команда нищо не се случва! Седи си черно екранче за малко и после изчезва...Ако пак нищо не става пробвай товаStart -> Run -> cmd <- EnterТрябва да ти се отвори командната конзола. И в нея вече можеш да напишешping www.fiat-bg.org -t -l 1000 <- EnterТака ако командата ping не се изпълнява поради някаква причина ще можеш да прочетеш грешката поради която това става.
Коментар
-
ilkor написа:Илко, с тази команда нищо не се случва! Седи си черно екранче за малко и после изчезва...Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Пробвай www.fiat-bg.org а не fiat-bg.org.Извинявайсега видях че на долния ред си го написал... Нещо не може да ти резолвне името. Пробвай по IP 213.240.251.70 .
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар