Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тапети в София

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тапети в София

Търся магазин за тапети с голям избор. Снощи със жената ходихме в "Домко", но нещо не ме изкефиха.Ламинат си взех преди месеци от магазина на Стамболийски и сега пак ще го посетя. Там има безплатен монтаж и пичовете, които го слагат са много добри и бързи и горещо ги препоръчвам на всеки.Чакам предложения къде да ходя :D

Виж в Практис - срещу Мерцедес в Хаджи Димитър. Аз от там си взех балатум в събота. Имаше бая тапети. Има и много по околовръстното.
    Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
    www.fiat-bg.org/forum

Коментар

И в Практикер има голям избор на тапети.
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Re: Тапети в София

doofiat написа:
        Търся магазин за тапети с голям избор. Снощи със жената ходихме в "Домко", но нещо не ме изкефиха.Ламинат си взех преди месеци от магазина на Стамболийски и сега пак ще го посетя. Там има безплатен монтаж и пичовете, които го слагат са много добри и бързи и горещо ги препоръчвам на всеки.Чакам предложения къде да ходя :D
        Цената не те изкефи или нещо друго,защото аз от "Домко’си взех тапети на Еspiryt влакнести на 25 лв.за ролка и сам мноо доволен.
        Прикачени файлове
        FIAT BRAVO 2.0 20v
        http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg

Коментар

А и междо другото сам си ги слагал сам, ако имаш някакви вапроси питай(относно този вид тапети)
          FIAT BRAVO 2.0 20v
          http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg

Коментар

Ееееее жената е спец по лепенето :D Като ходих в Домко, нищо не ми взе окото. Имаше само едни, но те подхождаха повече на кабинет, отколкото на спалня.Ще проверим в Практис и Практикер в четвъртък.

Коментар

Само не ходи в Мр. Бриколаж. Тия хора не познават парите !!! Ебаси скъпотията. Новогодишна свещ 9 лв. Гирлянди (същите които на пазарите варират между 1 и 4 лв) там са 9,50 на метър !!! Мани !!!

Коментар

колега ако неможеш да намериш тапети в софия,кво остава да намери ние в провицията

Коментар

zazo написа:
                  колега ако неможеш да намериш тапети в софия,кво остава да намери ние в провицията
                  Колега, ела в София, а аз ще се приместя в Карлово, ако ми намериш доходна работа.Аз не казвам, че няма. Питам къде Като се забия в задръстванията без цел и посока, както се случи снощи да търся по Черни връх някакъв магазин става лошо.Ти си лесен знаеш 2-3 магазина в Карлово и нямаш задръстване и стигаш за 5-10 минути до тях. Снощното ми лутане беше час и половина.

Коментар

да отиваш в ртези 2-3 магазина виждаш че това което го търсиш го няма отиваш на бензиностанцията сипваш за 20лв и отиваш в пловдив и също попадаш в задрастванията и също като вас само че с повече разкарване и губене на време.големия град си е голям град :P

Коментар

Working...
                    X