Здравейте колеги,реших да си взема водоструйка за лична употреба и ви моля за съвет .К2;К3 на Керхер са ми слаби и то доста.Очаквам съвети и предложения
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за водоструйка
Collapse
X
-
К4 аз съм супер доволен, вече над година и няма никакви ядове. Също така си има и добра сила спрямо доста други модели на други марки. След като веднъж съвсем случайно и от от доста далеч с въртящият се накрайник ми докосна ръката и не беше приятно. Докато както казах разни други само те гъделичкат
https://vimax-karcher.com/bitova-teh...ntrol-car.html
Това е от което съм доволен.Последна редакция от chaveto; 28.04.2018, 09:59.
-
Аз пък реших да изпробвам Parkside от Lidl и вече 1 година я ползвам, като лятото г/д през 3-4 дни я ползвам аз, иначе я ползват и други членове от семейството постоянно и си работи добре още. Като мощност е 2100W и съм я пипал с ръка от 5см разстояние ми цепна пръста лекичко. Алуминиева глава има което даже и някой уж "професионални" и скъпи марки нямат. Минусите са, че четката, която идва в комплекта е глупаво измислена и не върши никаква работа почти и е една идея по-шумна от Karcher K5, както и кабела е малко къс 5м, а на повечето дават 8м, но за 220лв. толкова ...Fiat Bravo II 1.4 16v
Alfa Romeo 156 1.9 JTD++ EX.
Fiat Punto 1.1 MK1 EX.
Коментар
-
mell0 написа: Преглед на мнениетоАко въпросът е към мен съм написал: 2100W, 150 BarEX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар