И тия където разпарчетосват магията какво ни показаха накрая. Още едно нещо което ушким не се обслужва и никога не се чупи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредната изневярa
Collapse
X
-
Показаха виещо лагерче.
Да не говорим напразно, ако нещо в моята се счупи, ще ти изпратя лично съобщение"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
todorakiggg написа: Преглед на мнениетоЛек технически въпрос.
Какво става с ДВГ-то като колата се задвижва от МГ2? Като гледам планетарната предавка и трите неща са постоянно зацепени в нея (мг1, мг2 двг).
Иначе казано има ли нещо като съединител, който отделя ДВГ-то когато колата се задвижва от мг2?
chaveto написа: Преглед на мнениетоИ тия където разпарчетосват магията какво ни показаха накрая. Още едно нещо което ушким не се обслужва и никога не се чупи.Последна редакция от BO; 03.05.2018, 11:36.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа: Преглед на мнениетоКато при човека. Никой не очаква на 20г да получиш инфаркт, но за жалост се случват и такива неща. Макар и рядко.
Коментар
-
Здравейте, от чисто любопитство прочетох темата. Честито на колегите с тролеите!
Нещата звучат много интригуващо от най- големия консуматив- горивото. След време може и да помисля и за себе си такова нещо, ако имам възможност.
Друго се чудех. Въпросните приуси не вярвам да са стотици хиляди в България. Това на колегата М5ков с фабрични джанти ли се води или е нещо слагано после?
Не за друго тук гледам сега една, която визуално ми изглежда същата, но е с Бургаска регистрация А 4682..... Да не някой да се познае.
Наздраве и на именниците на патерица.
Коментар
-
Имам си и оригиналните тасове, но на снимката е без тях.
Джантите са 16" тъмно сиви и са много леки.
Не са много, но не са и малко приусите. В Плевен даже си имам близнак на моята, но не познавам човека."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Insane написа: Преглед на мнениетоТе и на тази и липсват капачките на джантите на болтовете, просто гледайки я отстрани са 1 към 1 :DA20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Аз се движа все около 5.3 средно, понеже след жената, горкото винаги показва 6+ :/
Иначе май минахме 3000 км., като тепърва навлизаме в активния сезон.
Утре трябва да ми дойде най-накрая диска за навигацията, че на един пич сигурно му дойде до гуша от мен, прави ми 2 диска - и двата не тръгват :D
Отделно врътнах едни 400 км с корола 1.4 D4D и MMT роботизирана кутия.
Разхода беше 5.4 по борд и по колонка, което си е перфе.
Обаче пуста смяна на скорости много ме дразни. Все когато не искаш ще намери да свали или качи предавка.
И си е доволно тясна, отзад е малко мястото, багажника е малък."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
Фейсбуката ми припомни, че днес се навършва 1 година, откакто взех Приуса.
Врътнах му около 13 000 км, не съм пипвал друго освен първоначално сменените масло, филтри и свещи.
За смяна са дисковете и накладки, че когато им скимне скърцат и ме дразнят. Идния месец ще ги оправям.
Впечатленията ми за тази година са абсолютно същите като първоначалните - супер удобна и неангажираща кола, която не спира да ме впечатлява с разхода на гориво.
Предстои тест на багажника с бебешка количка, октомври ставаме четирима"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
M5kov написа: Преглед на мнениетоПредстои тест на багажника с бебешка количка, октомври ставаме четирима
Но от моята камбанария багажника ще те разочарова. Стъклото слиза много странно и предмети, които са "твърди" и не наместващи се правят проблем.
Но от друга страна пък и зависи от количката. Ако вземеш някаква малка и гадна за бебето, то ще се събира перфектно. Но ако си е масивна, голяма, с големи гуми и не сгъваща се на "чадър", то работата става малко тегава. За по-продължителни пътувания де. Но на мен и комби с куфар на тавана ми малее, та човек знае 2 и 200.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Благодаря
Ще я наместим все някак, багажника не е толкова малък, на 407-цата беше още по- скосен отзад и опираха някакви малки предмети.количката няма да е толкова голяма, че тъпия ни асансьор е по-тесен от 80 см и с него трябва да я съобразявам...
Това да ми е проблема :D"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар