НАПРАВО НЕ ЗНАМ КАКВО ДА КАЖА!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ШЕСТ СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА МЕДИЦИТЕ НИ
Collapse
X
-
Ми каквото и да кажеш, таковаха им таковата на тея хора И аз не знам какво може да се каже.Сутринта слушах по радиото че някакъв политик казал "България ще реагира много остро ако присъдите се потвърдят"И сега какво, мама ви политическа?!?Дреме им на либииците кой как ще реагира, толкоз ли не може като просто няма нищо за казване, просто да се замълчи...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
-
doofiat написа:Това, ако стане, всичките келемета (240 на брой) дето се чудят само, къде да си турят и ква чаша да вдигнат, трябва да бъдат разстреляни показно.
Коментар
-
Просто това е невъзможно да се случва в 21-ви век ! След тези присъди трябва либийския посланик да го натоварят в чувал на най-раздрънкания "Чавдар" и да го изхвърлят на турската граница. И да скъсаме всякакви дипломатически отношения с тези мангали.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Всъщност, това се очакваше. Защитата със сигурност ще обжалва пред върховния съд, но... на хората им предстои още една коледа и нова година в затвора.Вижте обаче какво правят там!"Самото заседание започна в 11 часа българско време, с около 1 час закъснение и продължи не повече от 7-8 минути, съобщи БНР. Започването му бе съпроводено с яростни протести от страна на близки на заразените деца в Бенгази и дори адвокатът на българките Осман Бизанти бе нападнат на влизане в залата, до която първоначално не бяха допуснати журналисти".Гадняри мръсни!Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Не забравяйте, че монетата винаги има две страни Близките на заразените деца не ги интересува нищо друго освен това, че децата им са болни от неизлечима болест, а някои вече са мъртви и понеже някой (много удобно) е посочил (нарочил) нашите мед.сестри за виновни - на тях това им е достатъчно и искат мъст Ако не са нашите сънароднички, кой ще отнесе вината, пред близките на заразените деца Няма друг виновник и близките ще разпнат съдията - най-просто казано Кой, каквото ще да им разправя, колкото и експертизи, и изследвания да им показват, веднъж вече посочени за виновни, нашите мед.сестри са под натиска на цялата страна Много хитър политически ход е цялата тази история и някой ще извлече големи печалби от този процес - за съжаление това няма да е нито България, нито шестте жени в затвора
Коментар
-
Според мен трябва една специална операция за освобождаването и прибирането на Българските медици от Спец. частите и подобни служби. Незнам какво да кажа според мен това всичко е нагласено за да прикрият вътре държавни био оръжия! Но това си е мое лично мнение.Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Porsche 944 S2
http://www.valmcrae.snimka.bg/
http://vbox7.com/user:val_mcrae
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
val_mcrae написа:Според мен трябва една специална операция за освобождаването и прибирането на Българските медици от Спец. частите и подобни служби. Незнам какво да кажа според мен това всичко е нагласено за да прикрият вътре държавни био оръжия! Но това си е мое лично мнение.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Втрещен съм.Нямам думи.Че са цигани,цигани са,че са неуки,неуки са,че са низши,низши,нечистоплътни,мърляви,намирисващи без никаква хигиенна култура,първични.От там им е заразата,а и мъжете им прескачат до една съседна на тях държава за секс.Но се предполагаше,че поне имат някаква прослойка,като съдии,управници и т.н.,които са по-умерени,образовани и по-интелигенти с една дума цивилизовани.Но това не е така.Това е някакъв абсурд.Плод на болни ислямски мозъци,и политическото безхаберие на скапаните ни управници мислещи само за собственото си благополучие.
Коментар
-
Vladim написа:val_mcrae написа:Според мен трябва една специална операция за освобождаването и прибирането на Българските медици от Спец. частите и подобни служби. Незнам какво да кажа според мен това всичко е нагласено за да прикрият вътре държавни био оръжия! Но това си е мое лично мнение.FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
stivst написа:Vladim написа:val_mcrae написа:Според мен трябва една специална операция за освобождаването и прибирането на Българските медици от Спец. частите и подобни служби. Незнам какво да кажа според мен това всичко е нагласено за да прикрият вътре държавни био оръжия! Но това си е мое лично мнение.Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
stivst написа:Vladim написа:val_mcrae написа:Според мен трябва една специална операция за освобождаването и прибирането на Българските медици от Спец. частите и подобни служби. Незнам какво да кажа според мен това всичко е нагласено за да прикрият вътре държавни био оръжия! Но това си е мое лично мнение.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар