Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предплащане на горивото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

trustworthy написа:
    Добре де, колко ще спестиш, ако предплатиш? Или смяташ да капарираш 3-4 тона Истината е, че отърване от поскъпването няма Моят съвет е: сипвай си нафтичката на каквато цена се предлага и си свиркай А тази схема с ДДС-то на горивото не е така проста, както при гсм-ите.
    Не знам колко точно ще струва нафтата(мен ме интересува нафтата) след 01.01.2007.Ако си предплатя за 500-600 лв. по цена 1,63 лв., прави около 368 литра. Ако увеличението е с 10-15 ст. или 20 ст. си пресметни колко е далаверата.

Коментар

doofiat написа:
      trustworthy написа:
      Добре де, колко ще спестиш, ако предплатиш? Или смяташ да капарираш 3-4 тона Истината е, че отърване от поскъпването няма Моят съвет е: сипвай си нафтичката на каквато цена се предлага и си свиркай А тази схема с ДДС-то на горивото не е така проста, както при гсм-ите.
      Не знам колко точно ще струва нафтата(мен ме интересува нафтата) след 01.01.2007.Ако си предплатя за 500-600 лв. по цена 1,63 лв., прави около 368 литра. Ако увеличението е с 10-15 ст. или 20 ст. си пресметни колко е далаверата.
      аз го сметнах - между 36.80 - 73.60 лв....
      "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
      (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Ясно, ще спестиш 50-ина лева, ще покараш с евтината нафта 1, 2, 3 месеца, ама после Това исках да кажа Така или иначе ще дойде момент да сипеш от скъпата. Вярно, че спестяваш някой лев, ама сумата е пренебрежимо малка на фона на общата картинка (ИМХО)
        _______
        146 JTD

Коментар

Working...
        X