Здравейте, колеги! Къде най-удобно може да се паркира в София около Руския културен център? Малкият ще има концерт в събота около обед там. Ние ще влезем откъм Ботевградско шосе. Гледам, че по "Янко Сакъзов" е Зелена зона, дори миналата седмица ми се видяха свободни места там през уикенда, но тогава нощувахме направо при приятели в Студентски град, а сега ще трябва да сме за няколко часа по "Шипка".
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паркиране в София
Collapse
X
-
покрай народната библиотека винаги се намира място , но внимавайте с часовете - зелена зона до 4 часа после трябва поне час да я разхождате колата иначе ще ви репатрират !koce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442
-
Около Руския културен център и покрай СУ, всичко е зона. Паркоместа има много. Ако си за няколко часа, по-добре си спри максимално близо (на ул.Шипка) и си плати. Другия вариант ти е да спреш някъде около близка метростанция. Примерно до станция "жолио кюри", "гм димитров" или "мусагеница" има безплатни къде да се паркира и после за 5 минути с метрото сте на СУ. Но дали ще дадеш 1,6лв за билет или за синя/зелена зона, мисля е едно и също.
П.П. За колегата над мен. Като минат часовете, няма да се разхождаш с колата. Отиваш си до нея и чакаш 10на минути, д ане те вдигнат, докато ти приеме новия смс . Ако дойте господата със скобите им казваш, че чакаш да ти приеме смс-то за новата партида от часове.Последна редакция от Kay_; 08.02.2018, 10:46.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Е, аз си правя сметка около 12 да паркираме, концертът да е до два часа най-много и после отлитаме обратно. Зелената зона в празничните дни не е ли безплатна - гледах някъде такива ценоразписи по сайтовете, но не знам доколко са актуални, защото сайтът на Центъра за градска мобилност даваше някакъв технически проблем.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Навсякъде там е зелена зона, а в събота ще има свободни места. Така, че отивате, търсите където намерите място и спирате. Изпращаш СМС на 1303 с текст номера на автомобила и получаваш отговор, че си заплатил до еди колко си часа. 5 минути преди изтичането на заплащането ще получиш СМС, че ти изтича времето, за да може пак да платиш, ако е необходимо и това е.
п.п. По спомен зелената зона не се плащаше в събота, ама май нещо променяха. За това просто като спреш виж върху знака на всяко кръстовище какво пише. Но и да изпратиш СМС в извън работно време на зоната, няма да бъдеш таксуван.Последна редакция от BO; 08.02.2018, 10:54.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Свали си приложението Паркинг зони, BG - работи безупречно, казва ти и кога е безплатно, а също дали е работно време и може да те закара до паркинга с навигацията. Има и прапратка до сайта на община или който стопанисва паркинга със заповедта, която указва колко, как и кога може да паркираш там.
Задължително трябва да имаш обратен смс, че плащането е направено!Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар