Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

PB5177CC Tipo - издирва се шофьора!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

PB5177CC Червен Фиат Типо или нещо такова, но със същия рег. номер! Ударено вероятно от дясната страна!!!Ако някой има информация за местонахождението и/или собственика на този автомобил да пише наICQ 260011352

Ще помогна малко - живее в района между Чайка фарма и училищното каре Механото, автото и прочее!Ако някой го познава и му има телефона да го даде за да вляза във връзка с него - трябва да се разберем за да напишем Протокол (крие се и бави процедурите - не знам от къв акъл!!!)

Коментар

Колега, като се прави на дръж ми шапката, ми прецакай го. Отиваш в КАТ, хващаш 2-ма свидетели (ако има, ако няма намери некви кошаревски) и казваш вчера еди кога си .. тоя ме удари и избяга. Имам свидетели. Номера му е тоя и тоя и те ще си го издирят. На теб ще ти напишат протокол за пред застрахователите а на него ще му вземат книжката.

Коментар

то така се дават телефони а да го познава някой ,едва ли ще ти каже !затова са тия ОРГАНИ в тая европейска държава ! звъниш на милицията и се оправяте !ама май и ти много не си си сигурен баш какво търсиш
        фиатче Браво 2.0

Коментар

Баш съм си сигурен кво търся!!!Той се крие от КАТ - търсят го на адреса, а той се крие!Казва се Ивайло и е роден 1981г.И адреса му зная - ама се крие лапешника.И свидетели имам.обаче не зная дали без неговото присъствие в КАТ може да ми се направи Протокол - все пак той трябва да ми плати щетите (за майстор и прочее)!

Коментар

Е щетите по скоро неговия застраховател по ГО ще трябва да ги плаща... ако разбира се той е виновен за ПТП - то.А иначе е ужасно тъпо да направиш ПТП и да се криеш.
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
            Fiat Linea 1.3 Multijet'08
            Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
            http://forum.fiat-bg.org

Коментар

B_O_G_Y написа:
              Баш съм си сигурен кво търся!!!Той се крие от КАТ - търсят го на адреса, а той се крие!Казва се Ивайло и е роден 1981г.И адреса му зная - ама се крие лапешника.И свидетели имам.обаче не зная дали без неговото присъствие в КАТ може да ми се направи Протокол - все пак той трябва да ми плати щетите (за майстор и прочее)!
              КАТ не съм чул досега да издрва някой !!Има си полиция ,там ще ти обеснят всичко,добре е да се обърнеш към тях ,след като имаш толкова информация !Нормално е да се ядосваш в такава ситуация ,но бъди сигурен ,че с намирането на въпросното лице ,проблема и ходенето ти по мъките ще се разреши !!!Много са неприятни тия ситуации ,ама ....да не се случва на никой !p.s. нищо не пречи да минеш през Кат ,надолу по уличката правят огледи и т.н. за подобни ситуации ,като удари на паркинг и подобни ,за пред застрахователите !! и го направи задължително ,защото после да не излезне ,че не си обявил всичко това на време ,изтекъл ти е срока и да издухаш супата !УСпех .
              фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                КАТ не съм чул досега да издрва някой !!Има си полиция ,там ще ти обеснят всичко,добре е да се обърнеш към тях ,
                Прав си - полицията го издирва! Въпросния драйвър е ударил колата докато беше паркирана на една пловдивска улица и случайно са го видели свидетели (записали са му номера и марката!)Лошото е, че бяга! Като че ли ще му се размине?!!!Благодаря на колегите за разясненията!Дано вляза скоро във връзка с него, че не мога да си оправя колата дотогава!

Коментар

еми не е толкова лесно да се оправиш !! после трябва да търсиш свидетели ,той ше отрича ,може през това време да е оправил колата (ако го намериш преди полицаите ,него бий много ,че после да не съдят тебе ) .Останах с впечатлението,че нямаш каско ? Ако е така лошо !А ако имаш ,отиди направо в някой техен офис ,няма да те мотаят или лъжат !А и те ще го намерят 100 % ,ако полицаите не !
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

нямам каско

Коментар

B_O_G_Y написа:
                      Прав си - полицията го издирва!
                      Лошото е, че не си сигурен дали полицията издирва него или някоя бабичка, който не е и чувала, че й се води кола. Нали знаеш, понеже сме големи тарикати българите, много коли се карат с пълномощни и т.н. Та това може да се окаже сериозен проблем.Но все пак най-сигурното е: жалба в полицията. По другия начин можеш само да си докараш неприятности.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

B_O_G_Y написа:
                        нямам каско
                        е сега лошо !! еми вече му имаш адреса ,чакаш го ,бой ,за ушите и в милицията !! Ако е малък удара може и без милицията да мине p.s. един приятел така ,фанал некъв дето му гепил касетофона точно докато го дърпа !Идва в кафето и вика елата да видите кво имам ,слизаме ние ,той отваря багажника и вътре ЧОВЕКО хахахах вика кво да го правим !!! няма да разказвам натам
                        фиатче Браво 2.0

Коментар

На адреса на който се води, че живее тоя "мушмурок" майка му казала на полицаите, че той не живеел там вече 3 години и не знаела къде живее!!! Полицая, който го издирва, като бях при него вчера ми каза, че не могли да го намерят тва шоферче и че до Нова година се ядосвал и вече нямало да се ядосва (демек, нямало да се занимава да го издирва вече)!!!!!!!!!!Помагайте - какво да направя в тая ситуация?!Да продължавам с жалби или .....?

Коментар

B_O_G_Y написа:
                            На адреса на който се води, че живее тоя "мушмурок" майка му казала на полицаите, че той не живеел там вече 3 години и не знаела къде живее!!! Полицая, който го издирва, като бях при него вчера ми каза, че не могли да го намерят тва шоферче и че до Нова година се ядосвал и вече нямало да се ядосва (демек, нямало да се занимава да го издирва вече)!!!!!!!!!!Помагайте - какво да направя в тая ситуация?!Да продължавам с жалби или .....?
                            глупости как така няма да го издирва повече ,нали това му е работата Значи щом майка му не знае ,рано или късно ще го хванат !! Ако трябва подай една жалба до началника на полицията ,от бездействие на подчинените му и така !! ИМАШ ПРАВА ТЪРСИ СИ ГИ,и ги отстоявай !
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                            X