PB5177CC Червен Фиат Типо или нещо такова, но със същия рег. номер! Ударено вероятно от дясната страна!!!Ако някой има информация за местонахождението и/или собственика на този автомобил да пише наICQ 260011352
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
PB5177CC Tipo - издирва се шофьора!
Collapse
X
-
PB5177CC Tipo - издирва се шофьора!
Ще помогна малко - живее в района между Чайка фарма и училищното каре Механото, автото и прочее!Ако някой го познава и му има телефона да го даде за да вляза във връзка с него - трябва да се разберем за да напишем Протокол (крие се и бави процедурите - не знам от къв акъл!!!)
-
Колега, като се прави на дръж ми шапката, ми прецакай го. Отиваш в КАТ, хващаш 2-ма свидетели (ако има, ако няма намери некви кошаревски) и казваш вчера еди кога си .. тоя ме удари и избяга. Имам свидетели. Номера му е тоя и тоя и те ще си го издирят. На теб ще ти напишат протокол за пред застрахователите а на него ще му вземат книжката.
Коментар
-
Баш съм си сигурен кво търся!!!Той се крие от КАТ - търсят го на адреса, а той се крие!Казва се Ивайло и е роден 1981г.И адреса му зная - ама се крие лапешника.И свидетели имам.обаче не зная дали без неговото присъствие в КАТ може да ми се направи Протокол - все пак той трябва да ми плати щетите (за майстор и прочее)!
Коментар
-
Е щетите по скоро неговия застраховател по ГО ще трябва да ги плаща... ако разбира се той е виновен за ПТП - то.А иначе е ужасно тъпо да направиш ПТП и да се криеш.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
B_O_G_Y написа:Баш съм си сигурен кво търся!!!Той се крие от КАТ - търсят го на адреса, а той се крие!Казва се Ивайло и е роден 1981г.И адреса му зная - ама се крие лапешника.И свидетели имам.обаче не зная дали без неговото присъствие в КАТ може да ми се направи Протокол - все пак той трябва да ми плати щетите (за майстор и прочее)!фиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:КАТ не съм чул досега да издрва някой !!Има си полиция ,там ще ти обеснят всичко,добре е да се обърнеш към тях ,
Коментар
-
еми не е толкова лесно да се оправиш !! после трябва да търсиш свидетели ,той ше отрича ,може през това време да е оправил колата (ако го намериш преди полицаите ,него бий много ,че после да не съдят тебе ) .Останах с впечатлението,че нямаш каско ? Ако е така лошо !А ако имаш ,отиди направо в някой техен офис ,няма да те мотаят или лъжат !А и те ще го намерят 100 % ,ако полицаите не !фиатче Браво 2.0
Коментар
-
B_O_G_Y написа:Прав си - полицията го издирва!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
B_O_G_Y написа:нямам каскофиатче Браво 2.0
Коментар
-
На адреса на който се води, че живее тоя "мушмурок" майка му казала на полицаите, че той не живеел там вече 3 години и не знаела къде живее!!! Полицая, който го издирва, като бях при него вчера ми каза, че не могли да го намерят тва шоферче и че до Нова година се ядосвал и вече нямало да се ядосва (демек, нямало да се занимава да го издирва вече)!!!!!!!!!!Помагайте - какво да направя в тая ситуация?!Да продължавам с жалби или .....?
Коментар
-
B_O_G_Y написа:На адреса на който се води, че живее тоя "мушмурок" майка му казала на полицаите, че той не живеел там вече 3 години и не знаела къде живее!!! Полицая, който го издирва, като бях при него вчера ми каза, че не могли да го намерят тва шоферче и че до Нова година се ядосвал и вече нямало да се ядосва (демек, нямало да се занимава да го издирва вече)!!!!!!!!!!Помагайте - какво да направя в тая ситуация?!Да продължавам с жалби или .....?фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар