http://www.save-darina.org/content/v...,bg/Мисля че всички рано или късно се нуждаем от една или друга помощ , но тук не става въпрос за двигатели и сяква железария на която сме фенове - а за човешки живот.Приканвам всеки поне за миг да обърне частица внимание и ако иска и има желание да помогне!!!П.С. детето не е на познати колеги от един друг форум, но не за коли ми я дадоха.Смятам че идеята е добра тъй като тука сме доста хора.Ако администраторите или модераторите сметнат за добре да я маркират като Важна тема
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Важно, нека да помогнем на едно дете
Collapse
X
-
Току що преведох скромната сума от 10лв на това детенце...Много ми заприлича на моя малкия...на една възраст са...Призовам всички които имат възможност макар и такава скроман сума да дарят - нека го направят!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Преди време гледах по новините за някакъв авто форум (не му казаха името) събрали и направиха дарение в някакъв дом за сираци. Защо не направим и ние нещо такова. Чесно казано, имам желание да дам, но по тия преводи с банки .. нямам никакви знания. Не знам къде кво се пише, много номера много цифри много нещо. Не може ли да направим някакъв номер за ГСМ и организирано да пращаме смс-и. Или да Поставим като някаква тема номера на БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА за да ни припомня от време на време да пращаме по един смс. Колкото и да е символично, по един по един .. тези пари се контролират. Не се харчат безразборно и във всеки един момент всеки един заинтересован може да провери къде е всеки един лев.
Коментар
-
Форума е на Мазда , един от колегите ми е член там и каза че събират анцузи и разни блузки с тяхното лого накупуват и разни други неща и ги дават.Идеята е добра ,но не съм я пуснал тъй като нямам идея как ще се посрещне като и без това гледам че нашия форум си има вътрешни проблеми.Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Коментар
-
Клубовете за който знам, че със сигурност се занимават с подобна дейност са BMW,VW,Alfa. Предполагам и други колеги развиват благотворителна дейност, но просто не съм в течение.Все пак на посоечният от колегата ASUS сайт има и банери. Мисля че е много по ефективно управата на КФБ да реши и да сложи банер на сайта и на форума. Така всеки посетил тези 2 места ще го види. Докато така само е една тема много по -малко хора ще разберат за инициативата.
Коментар
-
Искам да ви изкажа благодарност, че в един такъв "мъжки" форум,в който и аз членувам, разбира се, сте се заели с такава благородна задача.П.П. Само за сведение - вече е открит кратък номер за смс от Мтел и Globul.1365http://www.save-darina.org/content/view/13/28/lang,bg/Ние, майките от БГ МАМА ви благодарим. :D
Коментар
-
За съжаление малката Дарина не е успяла да дочака операцията Дано това не се случва и с др. децаTipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
Nikcho написа:За съжаление малката Дарина не е успяла да дочака операцията Дано това не се случва и с др. децаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Явор Митев
Реклама
Collapse
Коментар