гледам в ауди имат такива карти за топливо мисля бяха, където хората си ползват отстъпка за горива. ако някой има идея как да се уреди нещо подобно нека каже, все пак не сме малко хора в този форум, а и мисля по този начин доста би нараснало желанието за получаване на стикери и включване в клуба, което в крайна сметка е целта на този форум- колкото повече толкова повече. пиша, тук, понеже в предложения за клуба май никой не чете
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой да има идея за преференциални цени за горива за клуба
Collapse
X
-
дори няма лошо и за други неща да има отстъпки, достатъчно много печелят и магазините за авточасти и бензиностанции и сервизи и всичко, за да ги заболи за 10 % по-малко за хората от форума. например за гуми, за услугите в сервизи и т.н. дали да не пуснем едно запитване към ем комплект например за 10 % отстъпка. уж имало такова нещо ама аз бях там преди 2-3 месеца и се оказва че няма такова нещо. напремер ем комплект, можбе и всеки друг сервиз да е.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
sev написа:за гориво според мен е почти невъзможнодаже и да стане нещо ще е супер символично - 1-2 ст/лно за части е напълно възможноLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Kuku написа:Аз по принцип имам от къде да зареждам евтино гориво, ама то е много малко, за да го предложа официално на клуба иначе е изключително изгодно - А95Н за 1.30-1.35лв. (договорката е 30ст. под официалната цена)Де да имах и кола... :DLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Kuku написа:pakumba написа:аз имам аз имамLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
http://audibg.com/NEW/index.php?showtopic=8330имат 5 ст на литъ отстъпка в Топливо, интересна оферта е, някой ако има подробности, иначе не знам читава ли им е газта на топливо..ex Fiat Bravo GT
Коментар
-
ivo098 написа:http://audibg.com/NEW/index.php?showtopic=8330имат 5 ст на литъ отстъпка в Топливо, интересна оферта е, някой ако има подробности, иначе не знам читава ли им е газта на топливо..
Коментар
-
Говорим за над 1000 :D само да се пуснат карти с отстъпка и яла да видиш ко стааааа, ша се навъдят хиляди членове и фенове , някои и марката ще сменят с Фиат само и само да взимат тънкана бензин тъи че не мисля че проблема с броя на колите съществуваПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
да бе ,купувайте си за тия мизерни 5 ст. на литър от някоя смешна бензиностанция (водица) и после оле мале!!!Бензина в БГ е ,на големите бензиностанции лошо ,на малките още по-лошо давам пример : за последно докарвах един голф 3-ка от Германия Австрия и Германия Разход -6 бензин Унгария не зареждах При сърбетата разхода стана -8 Тука си е твърдо 10 СКОРОСТ-110-120 км .фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар