Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Благодаря на Nino и на Kluchar!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Благодаря на Nino и на Kluchar!

В петък вечер реших да закарам колата на автомивка в най-гъстата мъгла в 8 ч. вечерта. Измиха я и се качва пича да ми я изкара, не ще да пали. Излизам от кафето, гледам на таблото лампата на ключа свети. Звънкам на Nino той ми дава GSM на Ключаря. Викам ключаря и той тръгна от Люлин към кръстовището на Пушкин и Околовръстното. Махнах клеймите на акумулатора. Автомивката затвори. Стана 9 часа, а навън студ и ключаря се появява. Гледаме това онова, въртя ключа и лампата пак свети. Звъня на един майстор и той ми вика, а копчето под седалката как е? Ключаря го натисна, врътна ключа и колата се оправи. Тук е мястото да кажа едно голямо Благодаря специално на Nino и на Kluchar, че се отзоваха точно когато имах нужда оттях - много точни пичове са. Nino, май ти секнах ракията, но ...Kluchar, и твоята вечеря май прекъснах, но ... Да знаеш, че отвертката ти с кутията е останала на в колата ми. Кога да ти я дам?Живи и здрави да сте момчета :D

Re: Благодаря на Nino и на Kluchar!

doofiat написа:
    В петък вечер реших да закарам колата на автомивка в най-гъстата мъгла в 8 ч. вечерта. Измиха я и се качва пича да ми я изкара, не ще да пали. Излизам от кафето, гледам на таблото лампата на ключа свети. Звънкам на Nino той ми дава GSM на Ключаря. Викам ключаря и той тръгна от Люлин към кръстовището на Пушкин и Околовръстното. Махнах клеймите на акумулатора. Автомивката затвори. Стана 9 часа, а навън студ и ключаря се появява. Гледаме това онова, въртя ключа и лампата пак свети. Звъня на един майстор и той ми вика, а копчето под седалката как е? Ключаря го натисна, врътна ключа и колата се оправи. Тук е мястото да кажа едно голямо Благодаря специално на Nino и на Kluchar, че се отзоваха точно когато имах нужда оттях - много точни пичове са. Nino, май ти секнах ракията, но ...Kluchar, и твоята вечеря май прекъснах, но ... Да знаеш, че отвертката ти с кутията е останала на в колата ми. Кога да ти я дам?Живи и здрави да сте момчета :D
    Дам и на мен преди няколко дни ми се наложи помощ за ключалките,че ми разбиваха колата и колегата Kluchar ги направи супер,много съм доволен от работата му :D
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

От ключаря и аз съм много доволен, doofiat, дано си го възнаградил добре, не всеки би се отзовал така.
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
        От ключаря и аз съм много доволен, doofiat, дано си го възнаградил добре, не всеки би се отзовал така.
        С Kluchar сме се оправили, а Nino има ракийка от мен, Ямболска при това.

Коментар

Ключаря дойде в къщи и ми направи една брава и още куп други работи... приятел в нужда се познава!
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
          Fiat Linea 1.3 Multijet'08
          Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
          http://forum.fiat-bg.org

Коментар

doofiat написа:
            ...Звънкам на Nino той ми дава GSM на Ключаря...
            Ами нали за тая работа има WAP версия на списъка за взаимопомощ бре! Иначе браво на колегите! :D
            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Pecho написа:
              doofiat написа:
              ...Звънкам на Nino той ми дава GSM на Ключаря...
              Ами нали за тая работа има WAP версия на списъка за взаимопомощ бре! Иначе браво на колегите! :D
              Още нямам настройки за WAP и съм за

Коментар

Иий, ама много те мързи! :D Ето:Мтел, Глобул, Вивател

Коментар

Pecho написа:
                  Иий, ама много те мързи! :D Ето:Мтел, Глобул, Вивател
                  Много благодаря, Пешо!!!!!Вече имам настройки за WAP и списъка за взаимопомощ на GSM :D :D :D

Коментар

doofiat написа:
                    ...Вече имам настройки за WAP и списъка за взаимопомощ на GSM :D :D :D
                    Сега остава да ти пожелая да не ти се налага да го ползваш (поне не за такива случки)! :D

Коментар

Working...
                    X