Мерси много за съветите, знам за фугата, ама зависи шефа как точно от дизайн гледна точка ще реши да стои мивката и за това трябва да съм подготвен...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ! Ще оборудвам апартамент от 0
Collapse
X
-
Правилното решение е просто да си вземеш правилно свредло за керамика. Едно такова:
И с него ще пробиваш плочките като дърво. Без значение дали си близо до фуга, без да се страхуваш да не я счупиш и всякакви такива неща. Директно с винтоверта. И след това с бормашна / перфоратор довършваш.Последна редакция от BO; 04.07.2018, 01:50.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
7-8лв е комплекта 5 свредла, единичните Бош май бяха по толкова.
http://www.raider.bg/c/svredla-za-stklo-380Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
D. Stanev написа: Преглед на мнениетоШест месеца по-късно, имам монтирана кухня с плот от технически камък, сега трябва да подвържем плота и фурната, да залепим мивката
С тия темпове, живи и здрави, до две... ба, може и три години да сме готови...Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Този сензорния нещо не ме грабва като усещане, иначе цената му е много добра.
Тез класическите все пак са шнайдер, доказано здрави са, в приятен цвят и много мазен механизъм. Ако тези ти се виждат скъпи, не знам дали си засичал серията им Unica, в която има едни дървени, каменни и стъклени рамки, които са по 50 лв., като това е цена само за рамка, механизма е отделно Но са готини мамка им. На мен ми е малко професионално изкривяване от бившето работно място, понеже ги продавах тея шитаци и като вляза в стая, първо гледам контактите и ключовете каква марка са :D"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Сензорния ключ е много як, но за съжаление вече съм купил бели. За осветлението е двоен, понеже от там е подвързана и лед лентата под шкафовете.
Към колегата kosta - размера на кухнята е на дългата стена на ниво плот 270 см (до хладилника), на късата (до дългия плот) 135 см. Общо за кухнята без плота цената е 3465 лева. Цената на плота е 1760 лева (технически камък). Долните шкафове са с врати от МДФ с боядисване, а горните са ПДЧ. Долния плитък ред шкаф с буквичките се води принт и се наложи да си купим цял лист, но ще голзваме като акцент по другите мебели. Наложи се да ги вкараме понеже в последния момент се отказахме горните да са същия цвят (графит) за да не стане прекалено тъмно. Така принта дойде като своеобразен цветен акцент и приемлив преход от тъмното долнище и светлото горнище. Механизмите са от "хубавите" (каквото и да означава това) по избор на жената с плавно затваряне.
Шкафовете решихме да са до горе за да има място за всички скандалци (от опит) като най-отгоре са предвидени нещата които се ползват най-малко, а най-долу тези за ежедневна употреба.
Дизайна е изцяло наш (конструктивно мой, цветово на жената).Последна редакция от D. Stanev; 06.11.2018, 21:32.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
D. Stanev
Сега гледах пак снимката на кухнята
Колега ако вратат ти прави проблем обади се.
Красива варата ама знае ли се дали е здрава
Май като начало ще ти се наложи да смениш бравата
после дръжките е може и обратно -
Коментар
-
kluchar написа: Преглед на мнението
Колега ако вратат ти прави проблем обади се.
Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар