Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна лампа
Collapse
X
-
Аз съм го правил на ръка. Натискаш вътрешната гривна леко нагоре и тя заедно със стъклото се завъртат, за да се откопчаят тези зъбчета(крачета). Ако не стане пробвай и с отверката. Общо взето се отваря както капачките на фаровете на ситроен, те нямат резба - напасваш крачетата на капачката със жлебовете и завърташ.
Коментар
-
Не потдава на завъртане. С отверка пробвах да изкарам надолу вътрешната част и леко потдава, но иска доста сила или е нещо друго, а не искам да я чупя. Пак ще пробвам довечера да я изкарам надолу вътрешната част с отверка и повече сила.
Едит: Успях да намеря такава на магазин в нет-а и изглежда се вади може би цялата с дърпане надолу, не само върешната част - http://led-bulgaria.com/Тяло-за-луни...но-бяло
Малко ме е страх с окачен цял гипсокартон таван.Последна редакция от wwalker; 10.10.2017, 12:19.
Коментар
-
Е нали трябва по някакъв начин да монтираш луничката за отвора. Естествено, че ще може да я извадиш цялата от тавана, но това няма да ти помогне да смениш крушката.
Взимаш първия остър нож от кухнята и на 3-4 пъти леко полека излиза. Какво му се чудиш толкова не мога да те разбера.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Hristian_Aleksiev написа: Преглед на мнениетоАз съм го правил на ръка. Натискаш вътрешната гривна леко нагоре и тя заедно със стъклото се завъртат, за да се откопчаят тези зъбчета(крачета). Ако не стане пробвай и с отверката. Общо взето се отваря както капачките на фаровете на ситроен, те нямат резба - напасваш крачетата на капачката със жлебовете и завърташ.
Благодаря на включилите се.
Коментар
-
Hristian_Aleksiev написа: Преглед на мнениетоОбщо взето се отваря както капачките на фаровете на ситроен, те нямат резба - напасваш крачетата на капачката със жлебовете и завърташ.
Коментар
-
Immortal написа: Преглед на мнениетоХахаха, що пък точно за Ситроен се сети? Че то и на Фиатите е така - поне на Крома.
Коментар
-
wwalker написа: Преглед на мнениетоДолу-горе така се оказа. Натиснах стъклото, над което има скоба, която като освободи, хванах вътрешния кръг и завъртях, докато 2-та чопа отидоха на отворите и падна.
Благодаря на включилите се.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар