Здравейте колеги! От известно време съм замислил покупка на мотор. Като цяло съм се спрял на Honda CBR F4 2000г. но се вглеждам и на Suzuki. Кое ще е по-добрия вариант според вас? Ориентирал съм се към 600 кубика и да е около 2000-2003г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Honda CBR или Suzuki GSXR
Collapse
X
-
r 600 yamaha насочи се към това.
едно приятелче продава r1 ако п редставлява интерес за теб.
имаш ми телефоните мога да те свържа. мотора е страшно гледанКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Я малко да повдигна темата, че сезона наближава а аз още нямам мотор Та дали ще греша ако взема мотор с карбуратори? За сега съм се спрял на Honda cbr f4 2000г. Чувам различни мнения за мотори с карбуратори и тези с инжекжиона. Бих искал да вметна, че не търся нещо което да го карам изродско и да съм във високи обороти. Просто ми харесва да карам такъв тип мотор. Имал съм f1 преди години и явно не ми е минала тръпката.
Коментар
-
Здравей, аз карам мотори от има няма 16 години. В момента имам Yamaha R6, иначе съм имал и Хонда, Дукати, Кавазаки дори за малко и Сузуки. Аз лично харесвам и карам 600 кубикови мотори, причини много - по къси и маневрени са, по-малък разход на гориво, по-малко масло, по-нисък данък... Хондите не са особено бързи, но пък са много здрави и най малко се чупят като цяло, Сузукитата са по агресивни но си изискват повече поддръжка. Хондата е хубав и приличен мотор, ако не си имал досега и ще ти е първи.
--------------------
Коментар
-
Имал съм f1 преди 4 години и от тогава само се каня да купувам отново. Не ми трябва нещо което да е супер бързо, но пък и не искам мотор който да е скучен. За сега f4 е това на което съм се спрял. Само малко ме притеснява че модела, който съм харесал е с карбуратори, но пък момчето което ми го предлага го е гледал както трябва.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар