mitice написа:
Преглед на мнението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Работа в Спийди,Еконт или Интайм?
Collapse
X
-
Не знаех, че офисите на Еконт са франчайзи, но винаги ми е правило впечатление, че персоналът е много мотивиран. Даже когато отвориха офис до нас, бях стреснат от тоталната незаинтересованост на служителите. Сефте виждах такова нещо, а пращам писма с Еконт откъде ли не. Само след 2 месеца същите тези хора промениха отношението си към работата и клиентите на 180 градуса, и вече повече от година всичко си е като във всеки друг офис на Еконт, в който съм бил. В този смисъл силно ги препоръчвам. Даже и аз от време на време си мисля да кандидатствам за работа при тях. Не съм сигурен дали стават за временна работа, каквато търси колегата. Базирано на горния случай, както и на факта, че персоналът е на всякакви възрасти, имам усещането, че изпитателния срок не е особено мотивиращ.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Работил съм го това много отдавна. Не се занимавай. Офисите са франчайзингови и в читавите, за да дойде нов човек, трябва предишния да е умрял. Виж, по скапаните места....свободни позиции колкото искаш. Но там едва ли ще издържиш дълго. Образованието навън...подкрепям с две ръце! Но куриерската работа не става много за временна. ОТделно...заплащането се съмнявам да ти позволи нещо повече от съвсем скромни спестявания.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар