възможно ли е и с какво става превъртането на километража на Ситроен Джъмпер 2.2 2013г напред?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въртене на километраж
Collapse
X
-
Immortal написа: Преглед на мнениетоХм! С MultiECUScan става на италианските, ама за Джъмпера, не знам.
Интересна ми е причината някой да иска да превърти километража напред.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа: Преглед на мнениетоКражба на нафта от на практика неизминати километри.
Коментар
-
Аре сега пак глоби и нови забрани който не са много в полза на обикновените хора- Влизат закони на превъртане на КМ ПРАВЕНИ от некадърници .
Ми как ще стани ако е механичен и може да се върти лесно.
Ако е електронен само с OBD буксата може да си го смениш
и едва ли да може да се докаже колко е
Ми ако не работи трябва ли да идеш задължително да го оправят и кой ще е този където ще има това право пък и да записва КМ в интернет или КАТ.
Това се прави не за улеснение на хората а да им скубе едни пари
например трябва да си правиш колата само в оторизиран сервиз и половината остават без работа .
Това с километрите може да се хване някой много заблуден лайк .
А и кво като е на 60000 км а има де се сменя гарнитура на двигателя накладки
амортисьор .Не трябва да се робува на такива неща
Коментар
-
Какво пречи да извадиш червяка (датчика) на скоростите, да му свържеш (дори и с гафер) едно електромоторче (на което + и - свързваш с акумулатора на колата, за да върти) на оста и да го оставиш да си върти напред колкото ти е необходимо и си готов
П.П. Примитивно, но безотказно, просто и лесно== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Ами щом е така, тогава имаме проблем
При стилото все още си е с червяк, както и при всички мои бивши и настоящи коли, а те дори са по-нови от Стилото (по стечение на обстоятелствата на всички съм правил скорости, съединител и пр. и знам ), но щом бъдещето е толкова сложно, то и решението няма да е просто. Не мога да предложа лек== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар