Имали някои които е на ТИ с инверторни климатици искам да му задам някои въпроси по ICQ или Skype. Не ги пиша тука защото едвали ще са интересни за когото и да било
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имали специалист по инверторни климатици???
Collapse
X
-
И аз си взех един инверторен LG и има една функция "нощен режим" или "Спане" не я знам точно как е. Като натисна копчето (една усмихната звездичка) ми излиза настройка за часове от 1 до 7. Та някой може ли да ми обясни как точно работи климатика под тази функция и как да ги наглася тези часове?
Коментар
-
ThE_PuNiSHeR написа:И аз си взех един инверторен LG и има една функция "нощен режим" или "Спане" не я знам точно как е. Като натисна копчето (една усмихната звездичка) ми излиза настройка за часове от 1 до 7. Та някой може ли да ми обясни как точно работи климатика под тази функция и как да ги наглася тези часове?Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Нямам претенции да съм Спец по климатици...Потребител съм -търкалям две такива машини-LG в къщи от 4 г., ...за това ,за което питаш- при достигане на зададената Т-не духа точно студено,само се вкл.за кратко вентилатора за развъртане на въздуха-такава му е програмата в автоматичен режим...няма нищо общо с принципа на инверторния климатик...Ex. Grande Punto Driver
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар