Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Захар за ракия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еее, неее, това ме разби вече. Баси и култа си имаме в нашата държава, че и форум за целта съществува.
    Аз в по-горния си поуст точно този форум визирах. Там има писани много истини, които обърнаха мирогледа ми на 180 градуса, относно хамалогиите с варенето на ракия, рискът на домашния спирт и...истината за етиловия 95 % спирт (медицински иначе казано).
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Какво му е на спирта?
      Аз си купувам редовно от аптеката, за да чистя разни неща с него. Да не би да трябва да си го пия?
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Какво му е на спирта?
        Аз си купувам редовно от аптеката, за да чистя разни неща с него.
        Сакън, недей.
        Да не би да трябва да си го пия?
        Не е задължително, но това е най-качествения спирт, с който човек може да се снабди без труд и рисковете на домашното му приготовление...и то на много прилична цена.
        Абе дълга тема е, а и се притеснявам, че вече оплесквам питането на колегата.
        ПС: За сефте се престраших ( годината, в която посред зима ми откраднаха ракията ), като си купих от аптеката до нас медицински спирт 95 % и... глицерин. Това последното разкри замисълът ми, защото аптекарят ми намигна и каза: "Наздраве". Аз се почувствах "неловко", но пък бях насърчен по същия начин, както в ракия.ком. ...
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
        X