Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възстановяване на табло в фабричен "блясък" и освежаване на салона

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Възстановяване на табло в фабричен "блясък" и освежаване на салона

Колеги искам да ви попитам как да си направя таблото да е наситено черно както е излязло от завода?.Аз си мислех да пробвам като на пунтото с течен парафин въпреки,че там поради типа на кожата само на места се получи добре.Колата която правя е VW Polo 86C MK2F 1991. И понеже интериора не е чистен поне 7-8 ГОДИНИ ,даже и парцал не е минавал пода е пълен с боклуци и мирише на застояла прах.Та въпроса ми е о седалките с какво да ги пера ,че да стой аромата все едно е туко що прана дори след месеци .
    Извинявам се ако не е темата за тук просто не намерих по добър раздел .
    Относно марката надявам се,че няма проблем,че е VW въпреки,че сме в фиат форум.
    this

Като приключиш с тенекии и боя, тогава мисли как да оправиш салона. Ако въобще се стигне до там...
    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Ами за тенекиите ,какво можах свърших от там насетне ще тряя да викам майстора с който говорих да китова местата.Та салона аз му бера грижата и затова питам мунс .

Виждам,че си 1 и същ в двата в форума vw и фиат форума.Писах и тук понеже никой не си прави труда там да помага 2-3 дни поред с проблема с лампата за темп. дето святка....
      this

Коментар

Working...
      X